Fotballskolen 2014 – Info til instruktører

Her er litt informasjon til instuktørene på fotballskolen 20.-22. juni 2014:

Det er ca. 130 deltakere på fotballskolen 2014. Disse er fordelt på 9 grupper, samt at det er en egen keepergruppe der spillere fra de forskjellige gruppene møte til bestemte tidspunkt.

Gruppelederne er satt opp slik:

Argentina: Marius Jøranlid
Brasil: Sigurd Tveiten
England: Dionis Avdimetaj
Frankrike: Mads Ryghseter
Tyskland: Robin Singh
Nederland: Eirik Anfinsen
Spania: Rebekka Falk Kopland
Portugal: Tiril Berggren
Norge: Elinborg Bardardottir

Keepere: Steffen Jacobsen

Gruppefordeling Fotballskolen 2014

Det er veldig bra oppslutning blant instruktørene i år, så det vil være store muligheter for å fordele arbeidsoppgavene!

Instruktørene møter ved skiltet til sin gruppe på den øvre gressbanen til oppstilling fredag 20.06 litt før kl. 17:30. Det vil da finnes baller, kjegler og vester til gruppa i tillegg til deltakerskjorter, instruktørskjorter samt ryggsekk med diverse effekter til alle deltakerne. Etter opptelling av deltakerne og utdeling av sekker går gruppene til den banen hvor gruppa skal holde på under kvelden. En av instruktørene går for å hente drikke oppe i kiosken på klubbhuset.

Rammeopplegg -14

Rammeopplegget er et utgangspunkt for innholdet i øktene under Fotballskolen. Her er det selvfølgelig muligheter for å gjøre tilpasninger. Øvelsene må dere planlegge på forhånd eller ta på strak arm. Noen tips til øvelser kan dere finne her fra programmet for Girl Power, søke litt på nettet eller rett og slett ta fra egen erfaring.

Program Girl Power 01.06.13

 

Noen tips:

  • Tenk organisering! Hvis dere f.eks. skal kjøre en pasningsøvelse – sett opp kjegler som spillerne skal stå ved istedenfor å bare be spillerne om å gå sammen i to og to og finne seg en ledig plass.
  • Del gruppa i mindre grupper slik at hver instruktør følger opp noen få spillere hver.
  • Bruk god tid. Deltakerne skal spille fotball i 13-14 timer i løpet av helgen og trenger pauser.
  • Husk å hente drikke før aktivitetene begynner hver dag, og husk å hente frukt/boller til riktige tidspunkt.

HUSK: Mobbing er forbudt, både melom deltakerne og mellom instruktør og deltaker. Spillerne har forskjellige utgangspunkt – noen lever for fotball mens andre kanskje er med for første gang. Alle skal respekteres – uansett nivå!

Lykke til!

AndersK