God første omgang mot Sandefjord, svak annen omgang

By
Updated: september 4, 2015

Utrolig variasjon mellom første og annen omgang.

Kampreferat:

Sandefjord 2 – Birkebeineren, 31 august kl 1900 Komplett Arena.

Forhold: Gode spilleforhold, super gressbane, tippeligastadion, vindstille.

IBK lag: Henrik, Marius ( Vegard S 74 min), Dardan, Jeremie, Sigurd (Doni 66 min), Tobias, Kim, Vegard, Baldur, Simen, Kenneth (Alper 22 min)

Ubenyttet: Sjur, Svend

Gule kort IBK: Kim, Jeremie

Resultat: 8-0 (2-0), målsjanser 1 omg. 4-7, 2 omg. 1-11, totalt 5-19

1 omg.

En omgang hvor vi henger bra med. Kamp planen følges forbilledlig og vi fungerer som et lag skal i 3 divisjon. Selv om Sandefjord får et litt tidlig mål etter en dårlig klarering av Henrik og påfølgende god lobb gir gutta jernet. Kjedelig at Kenneth må ut med skade etter ca 20 min. knotter i ankel som det sikkert kunne vært reagert på. Han blir erstattet av Alper Adiyaman,  en lovende guttespiller som får sin a-lagsdebut denne sesongen. Etter ca. 30 min får vi til et nydelig angrep, hvor Baldur blir spilt igjennom alene med keeper og det burde stått 1-1. Omgangen ut gjør alle spillere en kjempefin innsats.  De er inne i duellene, inviterer til spill og lagdelene henger godt  i sammen. Til pause står det 2-0, etter et godt Sandefjord angrep hvor vi blir utspilt. Trenerapparatet gir ros i pausen for en fin prestasjon, og alle er enige om å holde trykket oppe.

2. omg.

Hva skjer da  ? Ingen ting fungerer og Sandefjord får lett match. Må nevne at nok en guttespiller får a-lagsdebut, når Vegard Stensrud kommer inne for Marius. Birkebeinerens første og eneste skikkelige angrep i denne omgangen kommer etter 88 min. Det er klart at det er tøft å bryne seg på spillere med tippeligaerfaring, og flesteparten av Sandefjord sine mål ble lagt av nettopp disse. Første omgangen viste at det var mulig.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...