Suverene FK Tønsberg ble for sterke mot Birkebeineren fredag 7 august.

By
Updated: august 9, 2015

POSITIV 1 OMGANG, DITTO SVAK 2 OMGANG

IBK – FK TØNSBERG, fredag 7 august 2015 kl. 1900 – Årbogen Kunstgress

FORHOLD: Pent og varmt vær – noe vind men gode spilleforhold. Bane ikke vannet

IBK LAG :            Steffen – Marius, Magnus, Dardan, Even

Tobias, Jeremie, Fredrik S

Vegard, Kim, Kenneth

BYTTER : Alexis for Kenneth (72 min), Håvard for Vegard (60 min), Doni for Marius (85 min)

UBENYTTET: Henrik, Simen L, Lars og Vegard S

GULE KORT : Even og Magnus

RESULTAT : 2-9 ( 1-3 ) Målsjanser : 1 omgang 4-6 2 omgang 1-9,  totalt 5-15.

MÅL IBK: 1-1, 20 min Kenneth (Kim), 2-3, 46 min Kim (Tobias)

1 omgang.

Tønsberg FK er avdelingens suverene topplag og er omtrent klar for opprykk allerede når litt over halve sesongen er spilt. IBK gjør en god første omgang prestasjonsmessig – kanskje årsbeste. Vi er aggressive og det jobbes godt over hele linja. Vi er også mer direkte i det offensive spillet og duellerer godt. Det skapes målsjanser fra start av og Kim har et par bra muligheter og bør score på den andre. TFK scorer allikevel først etter en corner, retur fra keeper. Vi jobber godt på videre og en flikk av Vegard setter opp Kim som spiller igjennom Kenneth som utligner etter 20 min. Vi holder godt følge ut omgangen mot topplaget og synes det er tungt å ikke ha minst uavgjort inn til pause. En glipp av Steffen etter 35 min gir 1-2, og rett før pause blåser TFK inn et frispark til 1-3. Vi fokuserer i pausen på at gjør vi 2 slike omganger holder vi et bra 3 divisjons nivå.

2 omgang

Vi får en drømmestart på 2 omgang hvor Kim header inn redusering til 2-3 allerede etter 1 min på dødball fra Tobias. Dessverre scorer TFK bare 5 min etter på en corner og derfra og ut tar de fullstendig over og vi går igjen opp i liminga hvor det blir klasseforskjell på lagene.

Vi slipper totalt inn 5 dødball mål ( 2 cornere, 2 frispark og 1 straffespark ) og har en jobb å gjøre her også. I tillegg må det jobbes mye med strukturen. Vi tar med den positive første omgangen og ønsker gjenskape den i hodet på spillerne. Da er Marius på høyre back aggressiv og god- Magnus og Dardan solide og kontante i midtforsvaret – på midten jobbes det godt av ikke minst Jeremie i ny rolle, mens Kenneth viser noe av sitt potensialet på kanten. Vi lager 2 mål mot topplaget FK Tønsberg, de hadde kun sluppet inn 7 mål hittil. Gjør vi dette borte mot Skarphedin neste lørdag kan de første poengene komme.

Laget må bli mye mer disiplinerte og spillerne må forholde seg til måten vi ønsker å fremstå på. Når det går litt imot begynner enkelte å gjøre ting på egen hånd, og i tillegg blir intensiteten i jobbing og spill svakere. Da blir forskjellen mot lag som Tønsberg store. Vi stiller med 9 juniorer fra start i denne kampen også, men vi kan ikke bare dekke oss bak at vi har et ungt lag lenger. Vi jobber mye med både offensive og defensive temaer hver uke ut ifra vår spillestil, og flere må nå begynne å ta til seg læring skal de få ønsket utvikling.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...