Sjansesløsing i bortekampen mot Skarphedin lørdag 15 august

By
Updated: august 16, 2015

KAMP REFERAT

Skarphedin – IBK  15 august 2015 kl 1900 – Skarphedin Bø i Telemark

FORHOLD: Pent og varmt vær – vindstille flott ny kunstgress bane

IBK LAG :            Henrik– Marius, Håvard, Dardan, Sigurd

Tobias, Jeremie, Fredrik S

Vegard, Kim, Kenneth

BYTTER : Baldur for Kenneth i 45 min, Alexis for Tobias 25 min, Simen L for Sigurd 10 min

UBENYTTET: Sjur og Joralf

GULE KORT : Marius 2 gule = rødt kort etter ca 40 min

RESULTAT : 7-0 ( 4-0) Målsjanser : 1 omg 6-4 2 omg 6-7 totalt 12-11.

1 omg.

Vi gjør en spillemessig god førsteomgang borte mot Skarphedin og det er ganske utrolig at vi dessverre må gå til pause med hele 0-4 i sekken. Vi starter igjen kampen med å slippe inn et dødball mål, hvor Henrik bommer ute i feltet på en corner etter bare 5 min. Etter denne kaldusjen henter vi oss bra inn, og skaper flere gode sjanser. Kim blir felt strake veien mot kassa, men Skarphedins forsvarsspiller slipper unna med gult kort !!.  Både Tobias og Vegard har gode skudd, Kim treffer tverrliggeren og vi er det førende laget utover i omgangen. Bø laget legger på til 2-0 etter en drøy halvtime på ett skudd fra rundt 20 meter og 0-3 kommer etter nok en corner hvor vi her er slappe i markeringene og lite tøffe i boksen. Vi får også i denne perioden Marius utvist etter sitt andre gule og 0-4 kommer rett før pause på et skudd som blåser inn i motsatt kryss fra venstre. IBK er derfor selvsagt ikke gode nok i begge boksene hvor matcher avgjøres og får derfor igjen juling så det holder. Det er derfor nok en gang bly tungt for våre unge spillere og gå til pause med et stygt resultat og kampen i realiteten over.

2 omg.

Det legges om til 4-4-1 i pausen hvor Baldur kommer inn på kant for Kenneth og Vegard tar plass på backen. Vi greier faktisk i denne omgangen å holde en viss struktur i laget og grunnet denne får vi en rekke overganger som det smått er utrolig vi ikke får minst et par mål på. Vi åpner dog igjen omgangen med å slippe inn en corner hvor det tapes duell rundt 7 meter. Mellom det 20 min og ut omgangen har vi faktisk 7 sjanser som er svært store og bare en utrolig god Skarphedin keeper og selvsagt udyktighet av oss gjør at vi ikke kommer inn i kampen igjen. Kim har et par tre store sjanser alene med keeper, det samme har Baldur, Fredrik treffer tverrligger og det smått utolig at Alexis ikke får uttelling rett før slutt. Skarphedin legger på til 6-0 etter halvtimen på et innlegg fra høyre og etter at vi trykker på mot slutten med 10 mann, kontrer selvsagt Skarphedin inn sitt siste rett før slutt.

Undertegnede er nokså kritisk til hva som er målsjanser i kamper, men at vi etter totalt 11 sjanser til IBK og 12 til motstander står igjen med 0-7 er utrolig bittert. Gutta står på gjennom hele kampen og gir jernet, men det er selvsagt tungt igjen å få sekken full. Det skrikes nå etter tiltak fra klubben for å unngå at høstsesongen skal fortsette i samme spor. Årets lag reiser nå rundt og fronter kollapsen fra toppfotball satsingen i klubben og gjør sitt beste. Men det er klart at vi er nå så langt unna comfort sonen som det er mulig å komme.  Muligheten er tilstede for at frustrasjon går over til sinne og frykt, og at lysten til å spille fotball kan bli borte.

Noe må gjøres.

 

Arne M

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...