Juniorgutta slo til med seier 7-3 mot Slemmestad 2.

By
Updated: august 20, 2015

Forsinket dommer hindret ikke Birkebeineren tirsdag 18 august

Gutta vartet opp med en underholdende kamp i nydelig spillevær til Årbogen Kunstgress. Selv en forsinkelse på 20 minuttet hindret ikke IBK sine spillesugne gutter, som formelig stormet i angrep fra avspark. Etter 10 minutter ledet vi 2-0, for øvrig mål nr. to på corner, og da virket det som om gutta var litt fornøyde. Slemmestad reduserer først ved et ballmist av Even like utenfor 16 meteren som enkelt settes i mål, og deretter utligner de på et innlegg fra venstre kant. Vi prater også på oss et gult kort. Heldigvis finner gutta fokus igjen og særlig 4-2 målet må nevnes. Et fint angrep som startes på vår venstre side i forsvar alt spill i lengderetning innom midtbaneleddet og et supert gjennomspill som settes i mål. Herlig å se når det lykkes.

Etter pause øker ledelsen til 5-2 før Marius er  uheldig setter keeper ut av spill og scorer et sikkert selvmål, got det ble en assist etterpå.  Vil skryte litt av Sjur som hadde veldig bra lengde på sine utspill fra 5 meteren. Det gir angriperne våre muligheter. Ytterligere 2 mål fra Birkebeineren var med mine øyne ikke et mål for lite. Moro å vise seg fram på denne måten for tilskuerne. Guttespillerne fikk sine innhopp noen minutter, og Vegard S hadde dessuten et langskudd i tverrligger. Alt i alt en meget god forestilling av våre spillere.

Kamp fakta:

Sjur, Marius ( Joakim 85 min), Dardan, Henrik, Simen, Baldur (Alper 82 min), Vegard, Even, Fredrik, Kenneth (Vegard S 75 min) og Tobias (Svend 85 min)

1-0 5 min Baldur (Kenneth), 2-0 10 min Dardan (Vegard), 2-1 11 min, 2-2 21 min, 3-2 34 min Fredrik (Vegard). 4- 2 44 min Tobias (Baldur), 5-2  56 min Kenneth (Tobias), 65 min 5-3 selvmål, 6-3 70 min Kenneth (Marius), 7-3 80 min Fredrik (Tobias)

Gult kort: Tobias

Målsjanser: 12-4

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...