Fryktelig start mot Bærum 2 på Kadettangen

By
Updated: august 4, 2015

KAMP REFERAT BÆRUM 2 – IBK KADETTANGEN STADION MANDAG 3 AUG 2015 KL 1830

FORHOLD: NYTT KUNSTGRESS, SOL 20 GRADER, INGEN VIND – SVÆRT GODE FORHOLD

IBK LAG : STEFFEN – MARIUS, JEREMIE, DARDAN, DONI

JORALF, TOBIAS, EVEN

SIMEN L , KIM, ALEXIS

BYTTER : KENNETH 30 MIN ALEXIS, VEGARD 20 MIN MARIUS, LARS 10 MIN SIMEN L

UBENYTTET: HENRIK, SVEN OG VEGARD S

GULE KORT : JORALF, EVEN, VEGARD

RESULTAT : 8-1 ( 4-0 ) Målsjanser : 1 omg 9-2 2 omg 5-2 totalt 14-4. Corner : 1-2

1 omg

Vi fikk en fryktelig start på kampen borte mot Bærum 2 mandag kveld. 0-3 før kvarteret var gått og matchen var sågar avgjort. IBK kommer noe mer med utover i kampen hvor Even jobber godt på midten og vi blir etter hvert noe mer gjennombruddshissig og direkte som var planen fra start.

Alt IBK produserer av sjanser i 1 omg er en halv sjanse etter dødball og en avslutning etter en halvtime. Slett omgang hvor agressivitet i press er fraværende og det samme er struktur defensivt. Dette gjør at vi sliter veldig med å vinne ball gunstig og må som oftest starte angrepene helt bakfra. I tillegg er vi ikke direkte i spillestilen i det hele tatt, bruker i stedet for mange touch og er små spillende.

0-4 kommer rett før pause hvor Steffen beregner et pol skudd feil.

2 omg

Etter en pause, hvor det presiseres at aggressivitet i jobbing må opp, får vi nok en ball i eget nett kun etter 5 minutter på en dødball. Null markering her. Matchen er for lengst avgjort og vi er noe mer med i denne omgangen, og kommer til noen avslutninger. Dessverre får Bærum 3 mål til, 1 kontring og 2 straffe spark, mens Tobias (assist Kim) gir oss et trøstemål etter fint spill mot slutten.

Ikke mye å hente fra denne matchen dessverre. Vi følger ikke kamp planen, og selv om vi har en ny komponert midtbane må samhandling i det defensive arbeide forventes å være bedre nå. Guttespiller Lars Torkildsen fikk sin debut på A-laget.

Soneforsvar må vi fortsatt jobbe med og det nokså intenst. I tillegg forenkling av det offensive spillet hvor vi må bli mye mer bakromshissige. Marius hadde et par gode pasninger i bakrom til Joralf som startet riktig. Bærum fikk trøbbel med en gang forsvaret deres måtte løpe hjemover.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...