Endelig poeng i dagens hete 0-0 nabooppgjør på Årbogen Kunstgress

By
Updated: august 22, 2015

Gledelig og kanonfortjent poengdeling for Birkebeineren.

Kampreferat:

Birkebeineren – Modum 22 august kl 1600 Årbogen Kunstgress

Forhold: Pent varmt vær, muligens sommerens varmest dag.

IBK lag: Henrik, Sigurd, Dardan (Mats Petter 46 min), Magnus, Even, Jeremie, Tobias (Simen 88 min), Fredrik, Baldur (Alexis 81 min), Vegard og Kim.

Ubenyttet: Sjur og Doni

Gule kort IBK: Vegard, Tobias, Even

Rødt kort IBK: Fredrik

Resultat: 0-0, målsjanser 1 omg. 3-5, 2.omg 3-2 totalt 6-7

1 omg.

Et topp motivert Birkebeineren skulle forsøke å hente hjemmepoeng mot Modum, som i sommer har forsterket laget sitt med to spillere fra Mjøndalen. Vi kommer godt i gang, og småspillet i nærheten av egen 16 meter er fraværende. Mye bra prating innad i laget for å holde presset samlet. Birkebeineren spiller seg til en stor sjanse hvor vi kun er en feberredning unna å ta ledelsen. Modum pådrar seg 3 gule kort i løpet av omgangen. På midtbanen jobber alle knallgodt, med god styring både fra Magnus og Jeremie. Det var imidlertid ikke lett for oss å få frispark i vår favør. På grunn av varmen la dommeren inn vannpause halvveis i begge omgangene. Henrik har et par gode inngripener, særlig en flott parade etter ca 35 min spill. Modum har flest cornere uten at det blir direkte farlig.

2 omg.

Dardan må gi seg etter en omgang, mulig føling  med en strekk i låret, og Mats Petter kommer inn. Modum skaper en bra sjanse tidlig i omgangen, men Henrik er sikker. Selv har vi en stor sjanse etter 55 min, og vår og kanskje kampens største sjanse etter 70 min ved Baldur etter innlegg fra Kim. I denne 15 min perioden av kampen leverte gutta mye bra. Nok en herlig redning av vår keeper etter 81 min. Så blir det kok etter 88 min hvor Fredrik ligger ned med en smell i hodet. Modums keeper nærmest røsker Fredrik opp, som forsøker å frigjøre seg, og blir straffet med rødt kort, mens keeperen får gult. Merkelig etter tilnærmet overfall. Med en mann mindre på banen, varmt vær og tilleggstid på nesten 10 minutter kjemper gutta heroisk for å holde nullen. Og vi får også noen overgangsmuligheter som med litt mer nøyaktighet kunne gitt oss seiersmålet. Men det blir poengdeling, og det meget velfortjent for Birkebeineren etter en tøff sesong. Dette fortjente dere.  Veldig positivt å holde lagdelene samlet kampen igjennom.  Mange foreldre og tilskuere var stolte av den kampmoralen dere viste i dag. Det er absolutt håp fremover for våre unge lokale spillere.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...