Seier i åpningskampen i Norway Cup

By
Updated: juli 26, 2015

Gutta slo til med seier 4-2 mot Walton Casuals Juniors.

Kampen ble spilt på Furuset kunstgress, gode baneforhold etter det kraftige regnværet. Våre engelske motstandere tok imidlertid ledelse før 2 min var spilt, en real kalddusj. Heldigvis har vi allsidige keepere i laget. Henrik for anledningen venstreback slår en fantastisk langpasning som Vegard bare må sette i kassa og det står 1-1 etter 8 min. Vi holder mye ball i laget, og varierer mellom å slå kort og langt. Til tross for mange lovende angrep holder stillingen seg til pause.

I annen fortsetter vi med å styre kampen, og etter ca. 40 min tar vi ledelse 2-1. Nok en gang ved Vegard som ble spilt igjennom av Baldur. Minuttet etterpå øker vi til 3-1 etter et nydelig langskudd av Simen M. Deretter virker vi litt fornøyde etter halvspilt omgang, vi slipper Walton inn i kampen, de reduserer på straffe etter 50 min. Herlig når Baldur snapper en ball, runder keeper og lager 4-2 like før slutt. Etterfølgende utvisning av Vegard var unødvendig, kan godt si at det svinger men det endte likevel med seiersrus. En god start på Norway Cup uka. Gleder oss videre.

Neste kamp er kl. 1200 mandag 27.07 på Ekeberg gress bane 13, motstander Lindeberg SK.

OBS tirsdagens kampstart er endret fra 2030 til 1830.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...