Norway cup eventyret over for denne gang

By
Updated: juli 31, 2015

Vi ble puljevinnere i gruppespillet, men gikk på tap i A-sluttspillet.

I A-sluttspillets 32 dels finale ble det dessverre tap 3-0 for Birkebeinerens juniorlag mot KFUM-KAM OSLO 2. Kampen ble spilt på kunstgress på Ekeberg. Noen av spillerne sliter med litt småskader men vi er optimistiske før start. Etter en forsiktig start kommer vi under med et mål etter 7 min, selv om stengene var keeper Steffens beste venn er KFUM først på returen. Vegard må gi seg etter halvspilt 1 omgang. Vi spiller oss frem til noen sjanser, men er ikke hyperfarlige. Til pause ligger vi under med et mål, og kampen er på langt nær kjørt. KFUM viser seg å være hakket for gode for oss denne dagen, og øker til 2-0 etter 44 min. Ikke lenge etter må også Fredrik S og Kenneth gå av. Det medfører noen posisjonsendringer og bytter i laget. Vi har et par sjanser, bl.a. på corner med det vil seg ikke. Like før slutt blir det 3-0 og kampen er avgjort.

Oppsummert gjorde laget er god prestasjon i Norway Cup 2015. Vi ble puljevinnere i gruppespillet hvor det ble 2 seiere, målforskjell 12-6 og er faktisk ubeseiret mot engelsk motstand. Det skal vi være stolte av. Noen av spillerne var med i Norway Cup for første gang. Vi hadde med 3 guttespillere ( Joakim, Sven og Lars) som fikk hospitert med oss og kjent på nivået. Nå må vi bruke det positive fra Norway Cup videre til seriespillet i høst. Der serieåpner vi mot Slemmestad 2 hjemme på Årbogen 18 august kl. 1930.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...