Ned på jorda i Norway Cup

By
Updated: juli 27, 2015

Høyt oppe i går, langt nede etter tap 4-2 i dag.

Forhåpningene om raskt å sikre plass A-sluttspill ble utsatt etter dagens kamp mot Lindeberg SK. De tok ledelse allerede etter 4 min. Tobias måtte kort tid etter gi seg på grunn av skade. Vi utligner imidlertid på corner etter 12 min, da Simen M skrur ballen rett i kassa fra cornermerket og det står 1-1. Gutta tar nå over spillet og når Simen L felles av keeper innenfor 16 meteren blir det straffe. Den setter Kenneth rett på keeper. Vi skaper  flere sjanser, og etter 28 min får vi frispark fra ca 20 meter. Simen M er i støtet, og plasserer ballen nydelig i krysset. Minuttet etterpå  utligner Lindeberg, og i stedet for ledelse 3-1 til oss står det 2-2 til pause.

Annen omgang forsøker laget å gjøre er bedre prestasjon, men det blir kun mye kjemping og lite finspill.  Dette er dagen det ikke vil seg, og motstanderen lager to mål i 35 min og 39 min. Flere av våre spillere mottok meldinger fra Lindeberg spillere som ikke finnes i fair play boka. Etter de to siste scoringene kan vi godt si at kampen var over, og vi ser fremover mot kamp i morgen.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...