Klare for A-Sluttspill i Norway Cup

By
Updated: juli 28, 2015

Slo til med 6-0 seier mot Nest-Sotra/Nordre Fjell 2

Gøy for både IBK tilskuere, ledere og spillere under dagens kamp på Voldsløkka stadion. En stadion som skal bygges om til kunstisbane/ landhockey så vår kamp ble nesten historisk. Banen var nokså ujevn men Birkebeineren fikk til godt spill likevel. Våre motstandere var relativt store, så fart var ingen ulempe. Tobias raidet igjennom forsvaret og gjorde 1-0 etter 18 min etter langpasning fra Vegard. Etter 33 min øker Even til 2-0 på noe som ligner et innlegg. Håvard stanger en corner fra Vegard i mål etter 37 min. Når Fredrik S legger på til 4-0 etter 39 min er det herlig. Kenneth fortsetter trenden etter pasning fra Alexis. vi leder 5-0 etter spilte 46 min. Helt på tampen får Vegard æren av å sette inn 6-0 etter forarbeid av Henrik. Trekker også frem våre supportere og vår unge kamp-reporter som fikk frem smilene til vår del av tribunen. Dette var fortjent, og nå starter A-sluttspillet. Der møter vi KFUM-KAM Oslo 2 i morgen onsdag 29/7 kl. 1200 på Ekeberg bane 8 kunstgress.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...