Tøffe tak i kveldens oppgjør mot Sandefjord 2

By
Updated: mai 11, 2015

Birkebeineren – Sandefjord 2 2-6 (1-4)

0-1 14 min, 0-2 19 min, 0-3 28 min, 1-3 30 min Vegard, 1-4 41 min, 1-5 57 min, 2-5 70 min Fredrik, 2-6 85 min.

Gule kort IBK: Magnus og Even

Lagoppstilling IBK:

Henrik Bjerknæs Nilsen, Marius Selvli Nordhagen, Jeremie Beya Bampende, Magnus Pettersen, Håvard Bjerkelund, Tobias Andrè Carlsen (Alexis Muamba Kayembe 88. min),  Vegard Bratterud Jordan, Fredrik Smeby, Simen Åsen Moen ( Even Hansen 53. min), Kim Vesterheim Berntzen, Baldur Gunnarsson ( Simen Eknes Løsengen 76. min)

Ubenyttet : Steffen Jacobsen, Sigurd Tveiten, Joralf Christopher Ebbesen og Kenneth Aleksander Johansen Dahl.

I kveld møtte vi et velspillende og ballsikkert Sandefjord lag. Det er klart vi merker at flere av Sandefjords spillere har god tippeligaerfaring og kan holde et høyere balltempo enn Birkebeineren. De klarer å lage seg god tid med sitt overblikk, oppspillmuligheter og det ser ut som de har folk i alle ledige rom. Likevel virker noen av baklengsmålene litt lette, og Henrik i mål er egentlig ikke i nærheten av å hindre målene i første omgang.  Her blir vi dessuten spilt lave, noe helt annet enn hva kampplanen var. Vår redusering til 1-3 kommer av at Vegard presser høyt, og han snapper et løst tilbakespill til keeperen, som han runder og setter enkelt i mål. Veldig raskt og bra oppfattet.

Annen omgang blir mye bedre, da laget klarer å stå høyere i banen. Det ser også ut som det er bedre kommunikasjon mellom keeper og vårt forsvar og det blir det redninger av. 2-5 reduseringen kommer etter dødball, fra ca. 18 meter, hvor Fredrik knaller returen fra sitt frispark i kassa. Positivt at vi kommer til en del avslutninger i begge omganger, men vi må bli mer nøyaktige på våre overgangsmuligheter. Tror heller ikke at noen av baklengsmålene kom på dødballer. Vil også gi dere kred for jobbinga gjennom hele kampen. Neste kamp kommer alt nå på fredag, borte mot Åssiden.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...