Knepent tap mot både Modum FK og Skarphedin IL

By
Updated: mai 3, 2015

Modum – IBK 2-1 (1-1)

1-0 Modum 25 min, 1-1 Tobias 35 min, 2-1 Modum 70 min

Gule kort IBK: Fredrik S og Joralf

Lagoppstilling IBK:

Steffen Jacobsen, Marius Selvli Nordhagen ( Fredrik Gravdal 89 min), Jeremie Beya Bampende, Magnus Pettersen, Håvard Bjerkelund, Tobias Andrè Carlsen,  Vegard Bratterud Jordan (Simen Eknes Løsengen 15. min), Fredrik Smeby, Alexis Muamba Kayembe, Joralf Christopher Ebbesen (Kenneth Alexander Johansen Dahl 60. min),  Kim Vesterheim Berntzen.

Ubenyttet : Henrik Bjerknæs Nilsen, Dardan Krasniqi, Sigurd Tveiten.

 

Dagens kamp på Åmot stadion gress ble en tett match. Modum kommer  best i gang og presser IBK. Allerede etter et kvarters spill må vi foreta første bytte, da Vegard uheldigvis må ut med strekk, inn kommer Simen L. Etter et brukbart angrep av IBK følger vi ikke med på en dødball. Frisparket fra 18 m tar Modum tar raskt til en medspiller som stormer mot dødlinja, innlegg som heades i mål og 1-0. Selv skaper IBK noen farlige kontringer etter halvtimen, vi får også et frispark fra 25 m som Fredrik tar. Den medfører at Tobias kontrollert lager mål på retur, og vi utligner til 1-1. Vår første spillemål i årets serie. Gutta er absolutt med i kampen og holder stillingen til pause, selv om vi ligger bak på cornerstatistikken.

Tidlig i 2 omgang kommer Modum til 2 farlig innlegg, før IBK er frempå både ved dødballer og kontringer. Praten innad i laget virker bedre enn tidligere kamper, det jobbes godt over hele linja. Steffen har en god redning. Etter 65 min tar IBK sitt andre bytte , da Kenneth kommer inn for Joralf. Nå presser vi Modum en periode, keeper må slå et skudd fra Simen L til corner, og så har Håvard en heading fra corner i tverrligger. Der kunne vi tatt føringen. Men så tar Modum ledelse 2-1 etter 70 min, et raid på venstre kant som nok kunne vært stoppet. Vi er også heldige på et par cornere som reddes på strek, og det bommes på blank kasse. IBK produserer mer, skudd fra Fredrik og Kim, mens vi nok skulle hatt straffe da Simen L ble hindret på 3 meter. Vårt siste bytte blir etter 89 min, Fredrik G kommer inn for Marius. Og ble vi snytt for en straffe i siste min da Håvard ble hindret ?

Oppsummert gjorde gutta en god kamp og tar et solid skritt i riktig retning. Kampen kunne vippet andre veien. Forsvarsmessig mye bra, midtbanen løper mye og fler pasninger sitter, og bikkjene på topp kjemper hva dem har.

IBK  – Skarphedin IL 0-2 (0-0)

0-1 Skarphedin 62 min, 0-2 Skarphedin  75 min

Gule kort IBK: Even, Jeremie, Alexis, Steffen

Lagoppstilling IBK:

Steffen Jacobsen, Marius Selvli Nordhagen, Jeremie Beya Bampende, Even Hansen, Håvard Bjerkelund, Tobias Andrè Carlsen (Simen Åsen Moen 70. min) ,  Vegard Bratterud Jordan (Sigurd Tveiten 85. min), Fredrik Smeby, Alexis Muamba Kayembe  (Joralf Christopher Ebbesen 79. min),  Kim Vesterheim Berntzen, Baldur Gunnarson.

Ubenyttet : Henrik Bjerknæs Nilsen, Dardan Krasniqi, Kenneth Alexander Johansen Dahl, Fredrik Gravdal

Denne kampen skriver jeg ganske kort om -)

En hjemmekamp som var forventet å bli  jevn med mye kjemping, og dersom et av lagene vant ville det gjøre et byks på tabellen. I første omgang hadde IBK høye skuldre, mange farlige utspill fra vår keeper,  mulig at Kim ble skulle hatt straffe. Kim var raskere en Skarphedin sine forsvarere og vi forsøkte å utnytte det og kom til noen avslutninger. Vår motstander bruker muskler og vinneren god del cornere. Likevel er det målløst til pause.

Til tross for at IBK står bedre samlet som lag i 2 omg. Vi skaper et par sjanser ved Vegard og Baldur, men det er  Skarphedin som tar ledelsen ved et gjennomløp som virker enkelt. Keeperen avverger en lobb fra Kim, og da det er spilt 75 min går Skarphedin opp til 0-2 heading på første stolpe fra corner. Gutta får ikke betalt for jobbinga si, men vi regner med at det bedrer seg etter en god treningsuke.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...