Klart for serieåpning i 3. divisjon

By
Updated: april 10, 2015
BIRKEBEINEREN – BÆRUM SK 2
1. serierunde, 3. divisjon avd. 5 – 2015

Mandag 13. april kl. 18:00, Årbogen kunstgress

Dommer: Hans Petter Sandtorv Andersen, Nore Neset IL
Assistentdommer 1: Even Åmot, Skrim, IL
Assistentdommer 2: Edvard Helgerud, Sylling IF

Det er et svært ungt IBK-mannskap som serieåpner i 3. divisjon mandag 13. april 2015 på Årbogen kunstgress. Etter nedrykket fra Oddsenligaen høsten 2014 har det skjedd en rekke utskiftninger i spillerstallen, og for de som ikke er velbevandret blant IBKs aldersbestemte lag de siste årene, har det kommet til mange nye ansikter å bli kjent med.

Etter nedrykket er kursen lagt helt om, og IBKs målsetning er først og fremst å ivareta og utvikle unge spillere som ønsker å bli gode. Borte er spanjoler og svensker, tilbake er spillere fra egen junioravdeling, og spillere som har kommet tilbake til klubben etter noen sesonger i MIF eller SIF.

En fullstendig presentasjon av A-stallen finnes her.

IBKs A-stall 2015 teller 23 spillere. Satsningen på unge spillere gjør seg gjeldende først og fremst ved at 15 av disse 23 fremdeles holder junioralder. Av de spillerne som spilte mer eller mindre fast på laget høsten 2014, er det Kim W. Berntsen, Jeremie Beya Bampende og Even Hansen som nå er lagets ryggrad.

Keepere:
De tre keeperne våre er: Steffen Jacobsen (f. 96) som går på sin tredje sesong i IBK og som også fikk sin debut i Oddsenligaen mot Odd 2 (1-1) i fjor høst. Henrik Bjerknæs Nilsen (f. 98) har gått gradene i IBK, men er nå tilbake i klubben etter 2 sesonger på MIF Gutt Elite. Sjur Sveia Krossen (f. 99) holder fremdeles guttelagsalder og er et talent fra egen klubb.

Forsvarsspillere:
Jeremie Beya Bampende (f. 96) kom inn på A-laget etter sommerferien 2014 og var en av lagets beste spillere i høstsesongen. Even Hansen (f. 96) tilhører samme kategori og som fikk mye spilletid i Oddsenligaen på høsten 2014. Alexis Kayembè Muamba (f. 95) er nok en spiller som var i A-stallen også forrige sesong, og som fikk noen kamper på høsten. Håvard Bjerkelund (f. 95) er tilbake i IBK etter noen sesonger i MIF, samt at han spilte høstsesongen 2014 for Hokksund. Marius Selvli Nordhagen (f. 98) er nok en ekte IBK-gutt som er tilbake i klubben etter to sesonger på guttelaget til SIF. Magnus Pettersen (f. 83) er lagets superveteran som debuterte på A-laget for en mannsalder siden og som er tilbake for å få opp trøkket blant ungguttene. Dardan Krasniqi (f. 98), Morris Yallah Sedebay (f. 98), Fredrik Gravdal (f. 95) og Dionis Avdimetaj (f. 90) er alle egne produkter som har spilt aldersbestemt fotball og/eller på IBK 2 og IBK 3 de siste sesongene, og som nå er hentet opp i A-stallen.

Midtbanespillere:
Midtbanen vår består av Fredrik Smeby (f. 97), som er tilbake i IBK etter et par sesonger på MIF Junior Elite og rekruttlag. Vegard Jordan (f. 98) og Simen Åsen Moen (f. 98), som begge var med i IBKs A-stall også i 2014 og som fikk sine debuter i 2. divisjon. Tobias Horne Carlsen (f. 97), som har spilt 4. divisjon for IBK 2 i flere sesonger, og som er tilbake i IBK etter et kort opphold i Hokksund høsten 2014. Sigurd Tveiten (f. 92), som har spilt for IBK 3 og IBK 2 i flere sesonger og som nå er tatt opp i A-stallen.

Angrepsspillere:
Kim Vesterheim Berntzen (f. 92), lagets kaptein og nestor. Baldur Gunnarsson (f. 96) og Kenneth A Johansen Dahl (f. 96), som begge har flere års erfaring fra IBK 2. Joralf Ebbesen (f. 90), som er tatt opp i A-stallen etter spill på IBK 3 de siste sesongene. Simen Eknes Løsengen (f. 98) er nok en spiller fra klubbens 98-lag som nå er en del av A-laget.

Det går mot en svært spennende sesong i med mange lokale motstandere, og det blir morsomt å se hvordan våre mange unggutter tar nivået i 3. divisjon. Første smakeprøve blir altså på Årbogen mandag 13. april kl. 18:00, der Bærums rekrutter står på motsatt halvdel.
Vi håper mange krokstadelvinger møter opp for å støtte våre lokale spillere i 3. divisjon i 2015!

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...