God motstand i kveldens serieåpning for A-laget

By
Updated: april 13, 2015

IBK-Bærum 2 0-7:
Bærum SK 2 viste seg å være et par hakk for gode for Birkebeinerens unge mannskap. Spillerne hadde nok et relativt høyt spenningsnivå i kroppen før avspark for det var mange debutanter i seriesammenheng for A-laget. Gutta henger bra med de første 20 minuttene. Lagdelene er godt samlet og vi presser høyt i banen og kommer til et par avslutninger. Etter en helt ok start sprekker imidlertid nullen på dødball etter 21 minutter, og i den påfølgende 10 min perioden øker Bærum ledelsen 2 ganger før pause.

Annen omgang starter vi ganske likt som åpningen av første, men vi møter et godt organisert Bærum lag med mer rutine. Når vi da har for dårlig press på ballfører, og havner på etterskudd blir det tungt. De scorer til sammen 4 mål i andre omgang slik at sluttstillingen ble 0-7. Vi møter rett og slett et bedre lag enn hva vi er pr nå, og unggutta våre fikk erfare hva det vil si å møte bra seniormotstand i 3 divisjon som tross alt hadde flere spillere med matching fra 1 div. Birkebeineren får ta denne kampen som læring. Vi ønsker vår motstander Bærum SK lykke til videre i sesongen.

Kampreferat DT.no

Lagoppstilling IBK:
Henrik Bjerknæs Nilsen – Marius Selvli Nordhagen, Håvard Bjerkelund, Jeremie Beya Bampende, Even Hansen – Vegard B. Jordan, Fredrik Smeby, Kim V. Berntzen – Alexis Muamba Kayembe, Joralf C. Ebbesen, Baldur Gunnarsson.
Innbyttere: Dardan Krasniqi, Magnus Pettersen, Simen E. Løsengen, Sigurd Tveiten, Simen Åsen Moen, Kenneth A. Johansen Dahl.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...