Birkebeineren ble et hakk for små mot FK Tønsberg

By
Updated: april 19, 2015

FK Tønsberg – IBK 4-0 (2-0)

Birkebeineren åpnet matchen greit og vi kommer til et par avslutninger de første 10 min. FK Tønsberg er farlig på flere cornere uten at de får uttelling. Vår forsvarsfirer står bra i sammen og har god støtte fra midtbanen. Midtveis i omgangen kombinerer vi bra og skaper et  fint angrep, og minuttet senere har vi et skudd over mål. Det er imidlertid FK Tønsberg som har det spillemessige overtaket, og etter 25 min er de kun en god redning helt nede ved stolperota unna å ta ledelsen. Vi har litt tur en periode nå, for Tønsberg trykker på, både cornere og blokkering av skudd fra 10 m. Etter 32 min tar FK Tønsberg ledelsen, corner og etterfølgende «brassespark»  var det som måtte til. Så presser vi fram vår første  en corner, men den utnyttes dårlig. I omgangens siste sekunder blir det 2-0, dødball fra 20 meter, retur og stang inn.

De første 5 min av 2 omgang er jevnspilt, men etter 50 min får hjemmelaget frispark fra ca. 18 meter. Birkebeinerens mur er godt plassert og blokkerer skuddet. FK Tønsberg øker presset mot oss, og spiller nr. 7 på høyre kant viser gode ferdigheter. De har 4 avslutninger mot mål,  men unggutta våre jobber fantastisk kampen igjennom. Både etter 60 min får gutta til et bra angrep, og i det 63 min må keeper ut og snappe et innlegg. Vi klarer nå i lengre perioder å  holde mer på ball i midtbaneleddet.  Gir vi bort for mange (unødvendige?)  cornere, for vi er heldige flere ganger f.eks  etter redning på streken i det 72 min. Vi har en god 10 minutters periode nå,  bl.a. med 2 frispark  fra 20 -25 m.  Vår største målsjanse kommer etter corner i det 83 min, åpen goal for Jeremie men skuddet går uheldigvis utenfor. Da kunne det blitt skikkelig match igjen. FK Tønsberg lager to billige mål i det 89 ( skudd som forandrer retning) og 92 min (tupp fra 5 meter), så da ender det med tap 4-0 for oss. Det hadde sett så mye penere uten disse 2. Både siste mål i 1 omgang og  begge i 2 omgang skjer like før dommer skal  blåse av. Det gjelder både å holde fokus ut omgangene og marginene håper vi vil snu. Må  også legge til at FK Tønsberg er et godt lag som satser stort på opprykk.

Lagoppstilling IBK:

Steffen Jacobsen, Marius Selvli Nordhagen, Jeremie Beya  Bampende, Magnus Pettersen, Håvard Bjerkelund, Tobias Andrè Carlsen, (Simen Åsen Moen 66. min) Vegard Bratterud Jordan, Fredrik Smeby, Alexis Muamba Kayembe(Kenneth Alexander Johansen Dahl 46. min), Baldur Gunnarson (Simen Eknes Løsengen 84. min) Kim Vesterheim Berntzen.

Ubenyttet : Henrik Bjerknæs Nilsen, Fredrik Gravdal, Sigurd Tveiten,  Joralf Christopher Ebbesen.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...