Rydd i klesskapet-støtt IBK Fotball

By
Updated: november 11, 2014

IBK Fotball har inngått et samarbeid med Renotec tekstiler og oppfordrer alle krokstadelvinger til å levere overflødige klær og andre tekstiler i våre containere i Krokstadelva og Hokksund.

I vårt norske overflodssamfunn har de fleste klær og tøy de ikke bruker lenger stuet bort innerst i klesskapet eller i sekker og esker på loftet. Disse klærne er det mange som kan ha bruk for i andre deler av verden. Renotec bidrar til å sende disse klærne til Polen og Ukraina, hvor det meste selges på bruktmarkeder i disse landene. En andel av klærne havner også i Afrika der kvinner kan kjøpe sekker med klær og selge videre på det lokale markedet, og dermed brøfrø familien sin med denne inntekten.

I begynnelsen av november ble det utplassert totalt 7 klescontainere med IBK-logo i Krokstadelva og i Hokksund. Ved å levere inn klær og andre tekstiler du ikke bruker lenger til disse containerne, er du med på å støtte både miljøet, mennesker i utviklingsland, og IBK Fotball. Ved å samarbeide med Renotec om denne innsamlingen mottar IBK Fotball en fast enhetspris pr. kilo innsamlet tøy, og vi håper at denne dugnaden vil kunne gi oss en fast og gjentakende inntekt.

Klescontainerne er merket som vist på bildet, og du finner dem her:

 

DSC_0441-001
  • Årbogen Idrettspark, Krokstadelva
  • Nordlysveien, Krokstadelva (ved returpunkt foran Stenseth barnehage)
  • Gamle Riksvei 333, Krokstadelva (ved Bli Brun solstudio/Black Ink tavotering)
  • Gamle Riksvei, Krokstadelva (ved returpunkt ved Nedre Eiker kirke)
  • Nordlysveien, Krokstadelva (ved returpunkt Langeløkka)
  • Smetten 3, Hokksund
  • Stasjonsgata 1, Hokksund (ved Be Amazing klesbutikk)

 

 

Vi håper så mange som mulig er med på å støtte opp om prosjektet!

Les mer om Renotec her.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...