Birkebeineren vant kveldens nabokamp mot Mjøndalen 3-2.

By
Updated: oktober 8, 2014

Fortjent 3-2 seier til Birkebeineren G 16  på Årbogen den 8 oktober.

Jaadaa gutta slo til med en herlig seier i nabo-oppgjøret mot Mjøndalen i kveld. Laget skapte flere fine avslutninger i innledningen av kampen  ved Pæra og  Vegard . Det var derfor ikke noe å si på at vi tok ledelsen på corner slått av Simen M etter 18 min på en heading av Simen L. Vi øker ledelsen til 2-0 etter 20 min. på et indirekte frispark inne i 16 meteren for tilbakespill til keeper. Vegard knaller ballen bak  Mjøndalens keeper etter en balltouch fra Simen M. Gutta fortsetter med mye bra spill og kombinasjoner, men så feller Per V en motstander innenfor 16 meteren, og Mif reduserer  til 2-1 på den etterfølgende straffa. Birkebeineren lar seg imidlertid ikke stresse så veldig av den grunn, for Simen M øker ledelsen til 3-1 minuttet senere etter en stuss fra Simen L. Midtbaneleddet med Dardan i spissen vinner mange førstedueller også på hodet. Lagdelene er kompakte og vi gir ikke Mif særlig god plass. Ledelsen holder omgangen ut, og det var for øvrig en omgang gutta kan være stolte av.

Til 2 omgang gjør vi et keeperbytte, for øvrig avtalt med keeperne før kampstart. Denne omgangen blir ikke like god som den første, men vi kjemper og står på helhjertet på, noen til krampa tar dem. Vi lar oss stresse litt av motstanderen, og uheldigvis blir det blåst indirekte frispark mot vår keeper som visstnok holdt ballen i mer en 6 sekunder. Da er reduseringen til 3-2 et faktum, og vi blir usikre og gjør mange rare feil. men vi skaper også noen farlige sjanser selv, med avslutninger av Simen L, Thomas, Dardan og Simen M. Vegard har et kjempefrispark som keeper så vidt får slått til corner. Det blir litt hawaii på slutten, til og med  Mjøndalens keeper kommer opp på corner. Men gutta holder ut og drar i land en herlig seier. Til Birkebeineren beste spiller  i sterk konkurranse med målgjørerne kårer vi Dardan.

Kampfakta: 1-0 18 min Simen L (Simen M), 2-0 20 min Vegard (Simen M), 2-1  26 min Mjøndalen, 3-1 27 min Simen M (Simen L), 3-2 69 min Mjøndalen.

Troppen var slik: Jostein, Sjur, Per Vidar, Jonas, Mats U, Johannes, Dardan, Thomas, Vegard, Morris, Oliver, Simen M, Per Henrik, Mats K, Simen L, Joshua og Miguel.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...