Birkebeineren slo til med seier 6-3 mot Jevnaker 25. 09.14

By
Updated: oktober 7, 2014

Herlig borteseier 6-3 mot Jevnaker torsdag 25. september.

Gutta leverte en fin fin innsats i siste kamp før høstferien. Men lagleder måtte virkelig slite for å foresatte til å stille  opp som sjåfører. Vel framme på Jevnaker tok gutta kommandoen fra start. Vi skaper veldig bra trøkk og da Vegard  etter 5 minutter blir felt innenfor 16 meteren dømmes det straffe. Den setter Simen M kontant i mål. Et par minutter senere dobler vi ledelsen ved Vegard etter pasning fra Simen L. Bakover på banen har gutta god kontroll. Etter 15 min øker vi ledelsen til 3-0 ved Simen L etter gjennombruddspasning fra Simen M.  Vi skaper mange nesten sjanser uten at det sitter helt, men mye bra tendenser i vårt spill. Birkebeineren kjører kampen, og vi går opp til 4-0 da Vegard setter inn sitt andre mål for kvelden, på nytt er Simen M servitør. Omgangen ebber ut i en corner til Jevnaker og de reduserer til 4-1 med omgangens siste spark på ballen.  Men alt i alt en knallgod omgang av hele laget.

2. omgang starter med en real kalddusj da Jevnaker reduserer til 4-2 i omgangens 1 minutt, en frispilling på vår venstre side. Spillet bølger litt frem og tilbake men da Birkebeineren får frispark etter 55 min fra ca 25 meter øker vi ledelsen til 5-2 ved Per Henrik, nok en gang legger  Simen M et glimrende frispark som to IBK spillere kjemper om å sette i mål. Deretter glipper markeringen på bakre stolpe og ny redusering fra Jevnaker. Jostein i mål har mange gode involveringer og har noen fantastiske redninger denne omgangen. Så varter Vegard opp med et fantastisk langskudd fra ca 35 meter som suser i mål. Hattrick på Vegard denne kvelden, og 1 mål og 3 målgivende på Simen M. Flere gode kandidater til IBK’s beste spiller i denne kampen, men vi kårer Jostein til beste spiller. Og en super inngang på høstferien. Tusen takk til sjåførene Lill-Kristin, Monika og Håvard.

Kampfakta: 0-1 5 min Simen M (straffe), 0-2 7 min Vegard (Simen L), 0-3 15 min Simen L (Simen M), 0-4 36 min Vegard (Simen M), 1-4 39 min Jevnaker, 2-4 41 min Jevnaker, 2-5 55 min Per Henrik «Pæra» (Simen M), 3-5 60 min Jevnaker , 3-6  68 min Vegard.

Troppen: Jostein, Jonas, Per Vidar, Johannes, Joshua, Dardan, Per Henrik, Vegard, Thomas, Simen M, Simen L, Ole-Morten, Oliver og Jørgen.

 

Onsdag 17. september møtte vi Hokksund hjemme på Årbogen, der ble det tap 0-4.

Veldig kort referat fra denne kampen som vi hadde forsøkt å flytte uten hell,  da vi manglet noen spillere. Flere spillere som ikke hadde vært med og trent i hele sommer stilte sporty opp. Uansett  vi gjør en helt ok 1. omgang hvor vi ligger under med 1. mål til pause, vi klarer ikke å sette våre egne sjanser. I 2 omgang lager Hokksund 3 nye mål og er effektive og det er ikke vi. Vår beste spiller var Mats U.

Troppen: Sjur, Jostein, Mats K, Morris, Johannes, Joshua, Mats U, Per Henrik, Dardan, Thomas, Christoffer, Miguel, Ole-Morten, Jørgen og Oliver.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...