Avsluttet med seier 2-0 over Sande i serieavslutningen.

By
Updated: oktober 22, 2014

3 strake seiere på rad, Birkebeinerens G16 klatret på tabellen etter ny seier i kveld.

 

På en regnfull onsdagskveld var gutta klare til å avslutte serien kretsens pokal med seier. Vi møtte et Sande lag som lå på plassen over oss på tabellen. Marko la slagplanen i garderoben før kampstart. Og vi kommer godt i gang men  selv etter godt trøkk fra oss de første 20 minuttene med avslutninger og cornere klarer vi ikke å overliste Sandes keeper. Mange fine kombinasjoner og super kjemping. Motstanderen største sjanse kommer  etter et frispark som går i stanga, der hadde vi flaks. Noen av våre spillere sliter veldig med å treffe med pasningene, vi gir bort ballen for enkelt. Andre igjen treffer bedre med pasninger og kombinasjoner, men vi har generelt  mye å gå på. Etter litt taktikk prat i pausen kommer uttellingen tidlig i 2 omgang. Simen M er våken på retur etter et skudd, og plasserer ballen utagbart for keeper fra ca. 18 meter. Vi bytter spillere underveis i omgangen og holder trykket oppe. Det roer laget veldig når vi øker til 2-0 ved Vegard etter en utsøkt pasning fra Thomas. Midtstopperne våre har ganske god kontroll, og Mats U styrer linja bra. Dessuten kjemper alle gutta sammen som et lag for ikke å slippe Sande inn i matchen. Sjur har et par veldig gode redninger og er våken på noen kontringer. Når dommeren blåser av kampen er det en fortjent seier til Birkebeineren, og vi holder nullen for første gang i høst.  Veldig bra jobba. Til Birkebeinerens beste spiller kårer vi Thomas.

Kampfakta: 1-0 42 min Simen M, 2-0 65 min Vegard (Thomas)

Troppen: Sjur, Per Vidar, Mats U, Johannes, Jonas, Simen M, Thomas, Vegard, Dardan, Morris, Simen L, Miguel, Ole-Morten, Oliver og Joshua.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...