Poengdeling mellom Birkebeineren – Stoppen

By
Updated: september 3, 2014

Birkebeineren – Stoppen 2-2

Onsdag 3 september skulle Birkebeineren G 16 forsøke å forbedre samhandlingen og hente sine første poeng i kretsens pokal. På motsatt banehalvdel denne varme høstkvelden ventet et lag som vi tapte klart for før ferien. Da er det moro å se at vi er med i starten av kampen og får en flott start. Gutta en kontante i taklingene i forsvarsrekka midtbanen jobber fantastisk og vi skaper flere gode sjanser ved bl.a Vegard og Mats U. Tror kanskje ikke at Per Henrik har jobbet bakover så mye tidligere. 1. omgang ender imidlertid  målløst,  selv om Stoppen har et par muligheter de også. De forsøker mye spill på vår høyre side men gutta demmer fint opp.

Tidlig i 2 omgang glipper det imidlertid når Stoppen tar ledelsen 0-1. Etter et supert raid på vår høyre side, har vi en gyllen mulighet til utligning da Vegard er alene på bakre stolpe men ballen vil ikke i nettet. Forsvarsrekka bryter et Stoppen angrep, spiller opp på Miguel, Han slår en nydelig pasning til Simen L som stikker rett på kassa, runder keeper og scorer utligningen til 1-1. Birkebeineren fortsetter med mye godt spill, og vi styrer kampen. Stoppen forsøker seg på kontringer. Etter 65 minutter tar vi ledelsen 2-1 etter et fantastisk angrep. En touch spill i midtbaneleddet, Simen M slår et presist innlegg fra høyre kant, og Simen L stuper inn  foran keeper og header ballen knallhardt  i nota. Da var det stor jubel også blant våre tilskuere. Gøy at vi viser fram et så bra  angrepsfotball og samhandling. Men litt nedtur når Stoppen et par minutter senere utligner til 2-2. Det gjelder å være våkne viktig å følge motstandere på gjennomløp og eventuelt lage en frispark. Ellers  har vi selv et par muligheter på slutten av kampen, men ikke så stor som Stoppen hadde i siste minutt.  Uansett veldig mye bra å ta med seg inn videre i treningsarbeidet. Birkebeinerens beste spiller var vår 2 målscorer Simen L.

Kampfakta

0-1 41 min Stoppen, 1-1 49 min Simen L (Miguel), 2-1 65 min Simen L (Simen M), 2-2 67 min Stoppen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...