En nyklipt Huringen stadion møtte oss i kveld 11.09.14

By
Updated: september 11, 2014

Huringen – Birkebeineren 4-1 (0-0)

Vi reiste til bortekampen på Hurumlandet med en tynn tropp, noen var skadet, men  flere spillere hadde ikke meldt forfall, skuffende. Følgende spillere var villige til å forsvare lagets ære: Sjur, Mats K, Oliver, Morris, Jonas, Johannes, Mats U, Eirik, Miguel, Simen L, Per Vidar og Dardan. Birkebeineren kommer godt i gang,  og hele 1 omgang leverer vi  som lag en godkjent innsats. Forsvarsrekka var gode til å holde linja, og Huringens angripere gikk stadig i offside. Bra jobba !  Sjur har noen supre redninger, og er aktiv i feltet. Men bruk av muskler og kropp kan bli bedre. Noen ganger blir vi presset enkelt unna. Veldig positivt at vi vinner de fleste hodeduellene etter utspark. Det må dere på midtbanen og framme ta med dere videre.  Vi får et gult kort på tampen av omgangen  og det gir som kjent en 5 minutters utvisning. Omgangen ebber imidlertid ut målløs og tusen takk til de foreldrene som stilte opp og heldigvis koste seg høstsola.

I 2 omgang komme vi ikke like godt i gang, og etter å ha sluppet med skrekken etter et tverrliggerinnlegg tar Huringen ledelsen etter en stopperfeil. Gutta kommer imidlertid tilbake i kampen, og Oliver overrasker med et innlegg som går rett i mål. Mulig han så at keeperen stod litt langt ute???? Vi er fortsatt med i matchen. Men dessverre for oss får en Huringen angriper stjernetreff, og de leder 2-1. Da har vi en ny spiller ute som soner en 5 minutter for gult kort. Generelt slipper vi oss ned et par hakk i hele omgangen, og vi slipper til motstanderen til 2 ganger til på gjennomspill, slik at det ender med tap 4-1. Oppsummert en godkjent gjennomført 1 omgang, og en mindre god 2 omgang, og ikke minst en positiv tone i laget tross tap. De som leverte en helt ok prestasjon i dag var Johannes, Mats U, Sjur og Dardan.  Birkebeinerens  beste spiller var Sjur.

Vår målscorer etter 54 minutter var Oliver.

Neste seriekamp er onsdag 17/9 på Årbogen mot Hokksund, kampstart 1900.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...