Birkebeineren ble et nummer for små mot Strømsgodset.

By
Updated: september 9, 2014

Strømsgodset – Birkebeineren 5-1.

Tirsdag kveld 9. september ventet en bortekamp på Gulskogen mot Strømsgodset, lagets 4 kamp i kretsens pokal. Nullen sprakk allerede etter 3 min på en slags lobb. Så kommer vi noe inn i kampen, gutta spiller seg fram til en corner som blir godt slått inn foran kassa. Etter 15 min ser mange en nydelig heading fra Dardan i mål, men den stryker utenfor stolpen. Deretter er det en kommunikasjonssvikt mellom midtstopper og keeper og vi ligger under med 2 mål. Jostein er ute i full strekk og avverger fint, og vi skaper en stor sjanse ved Per Henrik, men skuddet går utenfor. Like før pause  sklir motstanderne igjennom vårt forsvar, og de øker sin ledelse til 3-0. Vi er for langt unna våre motstandere og prater for lite sammen. Ikke første gang vi påpeker det denne sesongen. I annen omgang hever imidlertid gutta seg, og selv om vi har nok folk bak ballen øker Strømsgodset til 4 mål. Vi skaper bra trøkk fremover , men nok en gang glipper det bakover, selv om det nå kom av godt spill fra våre motstandere. Birkebeineren reduserer etter et frispark, som Dardan stusser i mål. Da står det 5-1, noe som holder kampen ut. Oppsummert gjør vi for så vidt en helt grei prestasjon, og Jonas spiller nok sin beste kamp for sesongen. Andre som gjør mye bra i dag er Thomas, Miguel, Dardan mens Mats U står for pratingen i forsvaret i 2 omgang og alle jobber godt. Birkebeinerens beste spiller var Dardan.

Vår målscorer etter 57 min var Dardan (Assist Thomas)

Troppen: Jostein, Mats K, Johannes, Morris, Per Vidar, Per Henrik, Jonas, Thomas, Dardan, Simen L, Miguel, Eirik, Mats U og Oliver.

Neste match er allerede førstkommende torsdag 11. 9 mot borte mot Huringen,  kampstart 1830.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...