Seriespillet i kretsens pokal G 16 er i gang

By
Updated: august 28, 2014

Men det starter med to tap, mot lag vi slo i våres.

I høstsesongens første kamp tirsdag 19 august møtte vi Kongsberg hjemme på Årbogen: Troppen var slik: Sjur, Jonas, Johannes, Dardan, Per Vidar, Alper, Thomas, Simen M, Simen L, Per Henrik, Vegard, Miguel, Morris, Oliver, Martin og Mats K.

Allerede etter 3 minutter tar Kongsberg ledelsen, vi taper flere dueller på midten og i forsvar, så det er en enkel oppgave å  lobbe over keeper.  Utover i omgangen kommer Birkebeineren seg noe etter sjokket. Vi skaper situasjoner på flere dødballer som blir litt farlige, men som med mer trøkk foran keeper hadde gitt utligning.  2. omgang starter bra etter en peptalk i garderoben. Omgangen i gjennom er vi best , har bra samspill og vi  styrer spillet. Da er det typisk at bortelaget etter 65 min  øker til 0-2 via en ball som endrer retning i dommeren. Birkebeineren har flere feite målsjanser, hvor f.eks Vegard  er alene igjennom på 4-5 meter men skyter rett på keeper.  Vi har flere fine innlegg men gutta får ikke satt ballen i mål. En kamp vi taper ufortjent. Birkebeinerens beste var Per Vidar.

 

Tirsdag 26 august var det bortekamp mot Konnerud. Troppen var slik: Jostein, Eirik, Mats U, Morris,  Johannes, Per Henrik, Thomas, Simen M, Dardan, Vegard, Simen L, Jonas, Mats K og Alper.

En åpning av kampen hvor vi nok en gang ikke er skarpe nok. Konnerud vinner  så og si alt av dueller i 1 omgang, mens Birkebeineren har ball mist gang på gang. En Konnerud spiller pådrar seg gult kort, som gir en 5 minutters utvisning uten at vi klarer å utnytte det, så da blir det tungt og vanskelig. Vi er heldige som unngår baklengsmål på en corner, den går i tverrligger. Jostein har en redning da en Konnerud angriper kommer alene i gjennom, men etter 15 minutter setter Konnerud ballen i mål. Deretter øker de til 2-0 etter 29 min. Vegard har godt et frisparkskudd  som keeper gir retur på, der er ikke vi. Og i omgangens siste sekund nok et mål til 3-0. Alle mål kom etter gjennomspill mellom stopper og back.

2. omgang starter  Birkebeineren bedre. Simen L spilles igjennom alene med keeper, alle roper på offside og det forstyrrer kanskje reduseringen. Vi holder ballen en del bedre i laget i denne omgangen, men fortsatt velger gutta de vanskelige  løsningene. Det går ikke å føre ballen over lange etapper. Etter 55 min øker Konnerud til 4-0, muligens offside. Simen L har en ny avslutning etter 60 min, før vi slipper inn det 5 baklengsmålet. Alper er igjennom på 12 meter og sklir i et skuddforsøk. Det blir et trøstemål laget av Simen M (assist Simen L) etter 78 min.  Alt i alt var Konnerud  mer på hugget og tok en fortjent seier. Birkebeinerens beste var Simen L.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...