Seier 3-2 mot Konnerud i serieavslutningen

By
Updated: juni 22, 2014

Oppsummering av våre siste kamper.

Tirsdag 17 juni møtte vi Konnerud i siste seriekamp før sommerferien. Da ble en velfortjent opptur etter noen sure nederlag i det siste. Førsteomgangen var virkelig god, og vi går til pause med ledelse 3-1. Det første målet kommer fra en langskudd fra 25 meter som Vegard hamrer i mål. Konnerud utligner på et billig straffespark (dommer innrømmet i ettertid feil avgjørelse). Gutta spiller for øvrig veldig bra og styrer kampen. Mye positivt på banen. Neste mål og ny ledelse 2-1 kommer på en heading fra Simen L, som er på rett sted i feltet etter skudd i tverrligger. Deretter øker vi til 3-1, nok en gang et skudd av Vegard. Vi holder ledelsen til midt i 2. omgang da reduserer Konnerud til 3-2. Kjedelig at det blir en skade på Dardan, men gutta holder unna presset til bortelaget i sluttminuttene. Dette til tross for at Vegard prater på seg gult kort og må ha 5 min utvisningsstraff. Birkebeinerens beste spiller var Mats U. Uansett en herlig avslutning på første del av seriespillet i interkretskvaliken hvor vi klatret 2 plasser på tabellen. Det ble tilslutt 2 seiere og sannsynligvis en 7 plass.

Onsdag  11 juni var det bortekamp mot Mjøndalen. Mange av spillerne kom rett fra overnattingstur med skolen, og leverte likevel en veldig fin prestasjon i første omgang. Kjempepositiv start hvor det er synd at både  Thomas og Vegard brenner hver sin feite målsjanse. Vi tar ledelsen 0-1 etter et gjennomløp av Vegard, Mif utligner på sin første sjanse, og minuttet etter er Vegard nok en gang frempå og vi leder på nytt 1-2. Men Mif er nådeløse og effektive, så til pause står det 3-2. Det føltes nokså urettferdig, for Birkebeineren var best i 1. omgang. I 2. omgang  faller vi litt sammen, mens Mjøndalen setter inn på noen spillere  for å styrke laget sitt. Da går det som det må, og til slutt har de økt sin ledelse og seier til  7-2.Men vi tar med oss den positive 1. omgangen videre. Birkebeinerens beste spiller var Vegard (for øvrig i sterk konkurranse med Mats U og Johannes.)

Tirsdag 3 juni møtte vi Stoppen på Årbogen. Her leverer gutta en positiv 2 omgang ( den tapte vi 1-0). I første hang vi ikke med i det hele tatt for  Stoppen gikk til pause med ledelse 7-0. Sluttresultat 0-8.

27 mai ble det tap 9-0 borte mot Slemmestad. Dagen da alt gikk galt.

Derfor var bra for hele motivasjonen at det ble en såpass god prestasjon i kampene  mot Mjøndalen og ikke minst i seieren mot Konnerud. Vi har helt klart møtt lag som er  for gode for oss i Birkebeineren denne våren, men det er viktig å ikke gi opp og fighte helt inn. Dere har fått føling med hvor gode og effektive de beste kan være. Til høstsesongen slipper vi å møte Buskeruds 4 beste lag, for de skal til interkretsserien. Men dere har i hvert fall slått to av lagene i denne serien, og det skal vi være stolte av.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...