Troppen mot Steinberg

By
Updated: mai 23, 2014

Armann Ingthorrson (i midten) og IBK2 møter serielederen i kveld på Trelleborg Arena. Steinberg har flere gamle IBK-spillere i sin stall, og dermed duket for et hyggelig gjensyn med bl.a. annet gamle helter som Pål Marcussen, Espen Hagen, David Smedshammer, Kim A. Nielsen (spillende hovedtrener), Rudi Holloman, Tor Ivar Johansen m. fl.

Kampstart kl. 19:00, Trelleborg Arena

Tropp Birkebeineren:
Ole Jørgen Jacobsen, Jeremie Beya Bampende, Adnan Zariha, Mats Petter Hansen, Vetle Haugen, Kevin Olajide, Even Hansen, Kenneth Dahl, Vegard Jordan, Emre Tugsuz, Joakim Lauritsen, Armann Ingthorsson, Simen Fagerhøi, Simen Moen, Jon Anders Fiskum, Baldur Gunnarson, Azad Mohammadi, Nader Dahman.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...