Stig Inn Fotballakademi

By
Updated: mai 15, 2014

Kjempemulighet for deg som synes fotball er gøy, og som har lyst til å lære mer!

 

IBK Fotball har startet opp igjen akademisuksessen fra i fjor høst, og i samarbeid med Stig Inn Mjøndalen tilbyr vi nå akademitreninger på Trelleborg Arena under kyndig ledelse av A-lagets Andreas Castilla og Oscar Garcia. Begge to har erfaring fra toppfotball i Norge og Spania, så dette er et enestående tilbud til spillere som ønsker fotballtrening utover lagstreninger i tillegg til å ha det gøy med fotball.

En gruppe har vært i gang siden mars, men vi har plass til mange flere og tilbudet er for alle spillere i alderen 11-16 år.

Øktene på akademiet er temabaserte, med et stort fokus på basisferdigheter som teknikk, pasninger, mottak, medtak osv. Kort sagt – mange ballberøringer og masse gøy. Øktene foregår på Trelleborg Arena mandag og onsdag etter skoletid, fra kl. 1500 – 1630. Deltakerne får frukt før, under og etter treningsøktene. Akademiet følger for øvrig skole/SFO og er stengt på helligdager osv hvis ikke annen beskjed blir gitt.

Vi tilbyr henting på skolen Fra og med juni tilbyr vi også henting på skolen i vår minibuss. Den har plass til 16 stykker, så her er det førstemann til mølla! Vi gjør oppmerksom på at foresatte selv må sørge for henting av deltakerne når akademiet er slutt.

Prisen er kr. 990,- pr. måned, noe som inkluderer henting i minibuss. De som eventuelt ikke får plass i minibussen, og/eller sørger for transport selv betaler kr. 850,- pr. måned. Deltakeravgiften faktureres forskuddsvis, og det er én (1) måneds oppsigelsestid. Akademiet er delt i to terminer; vårtermin som varer til 26. juni, og høsttermin fra 1. august til 30 november. Avgiften kan betales på følgende måter:

  • Faktura pr måned forskuddsvis
  • Faktura for hele høsttermin (inkludert juni) forskuddsvis og halv pris i november

 

Vi tar imot påmelding fortløpende og vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Påmelding med f. dato, adresse, lag og kontaktinfo foresatte samt hvilken betalingsmåte man ønsker i tillegg til om man ønsker transport sendes til: akademi@ibk.no

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...