To kamper med god start, men det blir tap, foreldrene må svi med dugnad.

By
Updated: mai 21, 2014

Først møtte vi Strømsgodset tirsdag 13 mai på Gulskogen, og her møtte vi to kjenninger (Oscar og Marius N) som tidligere var i IBK. Birkebeineren kom godt i gang med vårt spill. Det blir imidlertid et baklengsmål etter 15 min. Deretter fortsetter kampen i et høyt tempo i en jevn omgang men det er SIF som  øker sin ledelse minuttet før pause da en får stå alene på bakre stolpe. I annen omgang kjemper alle gutta godt men vi blir ofte litt for seint ute. Det var særlig en spiller på SIF hadde lagt opp sitt spill mot, men vi klarte ikke å løse den oppgaven. Det er heller ikke akkurat ufortjent at SIF lager sitt 3 mål etter ca. 70 min, for da har Sjur  hatt flere klasseredninger. Keeper Sjur var for øvrig vår beste spiller i kampen. Vi gratulerer SIF med en 3-0 seier.

 

Tirsdag 20 mai møtte vi Skiold på Årbogen. Birkebeineren får en veldig positiv start på kampen, presser på og får noen cornere og noen avslutning mot mål. Første baklengsmål kommer  etter 15 min , uheldigvis for oss etter en corner ledig spiller på bakre stolpe. Skiold øker til 2-0 etter 18 min, en ny markering glipper. Fra sidelinjen så begge de første målene ut som offsidesituasjoner i forkant. Det blir nok et baklengsmål før pause etter et langskudd som nok vår keeper skulle tatt. Så varter Jostein opp med en super dobbeltredning like før pause. Gutta ligger derfor under med 3 mål  og det gav ikke et rettferdig bilde av omgangen. De første 10 minuttene i 2 omgang er det vi som skaper sjanser, og flere fikse kombinasjoner sitter. Men vi har vansker med å sette ballen i mål. I siste halvdel av omgangen tar Skiold fullstendig over og gutta våre blir løpende i mellom. De lager først 4-0 etter 60 min, 5-0 etter 66 min, og for å gjøre kvelden helsvart 6-0 på overtid. Samhandling og tøffhet i match må opp mange hakk til neste kamp.  Vår beste spiller var Mats U.

I dag onsdag  21 mai var foreldrene til aldersbestemte lag innkalt til dugnad på Årbogen. Vi har 24 spillere på laget. Til dugnaden stilte  foreldre til 7 av spillerne opp, fra noen til og med to foreldre. 6 foreldre hadde meldt avbud.  Ønsker å si tusen takk for god dugnadsinnsats for alle som tok i et tak med rive og spader osv.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...