Fantastisk 2 plass i Drammencup i april, seier 1-0 i årets første hjemmekamp

By
Updated: mai 7, 2014

Birkebeinerens G 16 lag deltok i Drammencup i April. Etter seire mot Glassverket og Mjøndalen samt et knepent tap mot Bærum Verk tok vi gruppeseieren. I sluttspillet slo laget ut Ørn-Horten i 1/8 delsfinalen, Bærum Verk i 1/4 finalen, Asker i semifinale mens det ble tap mot Stokke i finalen. Alle kamper i sluttspillet var jevne og de ble alle avgjort på straffekonk. Der var vi suverene frem til finalen. Skal innrømme at vi var heldige i kampen mot Ørn-Horten, mens vi var tilsvarende uheldige i finalen, hvor vi var spillemessig best. Stokke tok imidlertid vare på muligheten og da måtte våre gutter nøye seg med en fantastisk oppløftende 2 plass.

Etter Drammencup spilte vi første seriekamp i interkretskval borte mot Hønefoss, og der ble det tap 6-1. Hønefoss var et velspillende lag, og de ledet 4-0 til pause. Mulig at Birkebeineren ble noe satt ut av at Miguel etter 10 min i 1 omgang ble hentet av ambulanse etter brystsmerter, men 2 omgang ble mye bedre. Vårt mål ble laget av Thomas (assist Simen L) og kom etter frispark som ble slått av Simen M. Oppsummert var nok nivået til Hønefoss høyere enn vårt, og tapet var det ikke noe å si på.

I går 6. mai var vår første hjemmekamp i IK kvalserien hvor vi møtte Kongsberg. Kampen ble utrolig tett og jevnt, og Kongsberg presset på en periode hvor de fikk mange cornere. Jostein startet i kassa og vartet opp med en feberredning etter et frispark. Det var oppjaget i starten men etter hvert satt spillet seg og det ble mer ro og pasninger som satt. Vegard kommer seg fri på venstrekanten og blir hindret såpass mye at dommeren blåser straffe. Den setter Vegard kontant i nettet, og vi leder 1-0 til pause. 2 omgangen ble ikke mindre jevn, men laget spilte bra fotball, og slapp ikke Kongsberg til så mange ganger. Sjur voktet for øvrig målet fra midt i 1 omgang, og leverte også noen gode redninger. Vår første seier i interkretskvalikken var i boks. Da dommeren blåste av kampen holdt guttta unna til seier 1-0. Det var både tilskuerne, spillerne og ikke minst trenerteamet veldig fornøyd med.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...