Sjansesløsing mot Jevnaker

By
Updated: mars 16, 2014

G16: IBK-Jevnaker 0-3: G16 spilte søndag NM-kval. kamp mot Jevnaker på Årbogen. Det ble en positiv opplevelse tross tap 0-3.

I dag kom vi godt gang fra start. Første omgang er jevn, gutta får til mange gode og fikse kombinasjoner. Imidlertid er vi fortsatt noe for svake i dueller ved utspark. Her må alle gå i seg selv og bli tøffere. Etter en corner er imidlertid Per Henrik nær ved å gi oss ledelse, vinner en hodeduell men styrer ballen like utenfor. Jevnaker tar ledelsen noen minutter før pause, hvor vi er uheldige på en avklarering som ender i selvmål. Deretter er vi superheldige med at de brenner en stor sjanse før dommeren blåser av omgangen.

Solid stopperspill og bruk av muskler hindrer Jevnaker i å  øke ledelsen etter få minutter av 2 omgang. I tillegg opptrer keeper Sjur sikkert og  rolig. Denne omgangen slår vi mye langt, og gutta på midten løper vanvittig mye i mellom. Tror ikke det var planen.  I løpet av omgangen skaper vi ihvertfall 5-6 kjempestore målsjanser ved Per Henrik, Henrik, Eirik, Simen M. Det er «litt av en prestasjon» å unngå å sette ballen i mål fra under 1 meters hold. Når vi ikke scorer så gjør Jevnaker det i løpet av 2 kjappe  minutter, og med vår sjansesløsing føltes det urettferdig. Sjur varter opp med nok en kjemperedning, og det koker over hos Morris som pådrar seg rødt kort.

Oppsummert viste dagens kamp mye positivt, spesielt med tanke på at  vi hadde flere forfall og spillere i litt uvante posisjoner.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...