Tap mot SIF, 3 treningskamper 2 seire og tap.

By
Updated: mars 9, 2014

Stortap mot SIF
NM kampen mot Strømsgodset 8/2 på en regnfull og forblåst Gulskogen Arena endte med et klart tap 8-1. Selv om minst 2 av baklengsmålene kom etter dommerfeil fikk vi en leksjon i godt og effektivt fotballspill. Gutta blir ofte for langt unna  motstanderen i dueller, og vi er for unøyaktige i vårt eget spill. Pauseresultatet er 4-1, vårt mål ble laget av Miguel (ass Simen M) og det burde stått 2-1 uten nevnte feil. Grunnet skader og forfall stiller vi med en liten tropp blandet med 98, 99 og 00. Vi blir rett og slett litt for små i forhold Strømsgodset, og har mye å øve på fremover.

Seier mot MIF G 16 Bredde

Søndag 9/2 var det treningskamp mot Mjøndalen på Mjøndalen stadion. Hektisk aktivitet måtte til for at vi klarte å stille lag. Vanvittig mange forfall. I utgangspunktet var kampen tenkt for de som ikke spilte/startet mot SIF dagen før.  Pia stod i mål og gjorde en kanoninnsats ved bl.a. å redde en straffe. Alle som møtte til kamp gjør heldigvis en fullt respektabel innsats Denne kampen vinner vi 2-1( mangler målscorere), og de som spilte fikk en fin avslutning på fotballhelga.

Seier mot Glassverket G 15

Søndag 16/2 var det treningskamp i Mjøndalshallen for  G 15 gutter  men Jostein og Morris var også med. Kampen deles i 3 x 25 min og i 7-er fotball. Vi var ikke misfornøyde med å spille en kamp inne denne søndagen. Mye spilletid på de som har innsats, og vi får flere målscorere (noterte ikke navnene). Kampen vinner vi til slutt 9-5 og det ble en veldig bra gjennomført match.

Tap mot Glassverket G 16 

Søndag 9/3 var det ny treningskamp på Årbogen mot Glassverket, men nå mot G 16. Sola skinte og det tar bare  3 minutter før første baklengsmål glipper i nota. Mulig sola hadde litt skyld? Så får Dardan en skade i låret og må ut. Glassverket øker ledelsen enkelt  etter 17 minuttet, pga. dårlig kommunikasjon i bakre ledd. Det savnes tøffhet  og besluttsomhet over hele linja. Vi skaper imidlertid noen avslutninger og cornere selv også men til pause står det 0-2.

2 omgang starter vi bra, og de første 18 minuttene der er veldig bra. Da sitter mye av det som gutta har trent på i vinter. Vi vinner dueller, treffer med pasninger osv. Etter fint samspill kommer redusering til 1-2 etter 58 min Simen M (Per H). Usikker på hva som skjer minuttene etter vår redusering, for vi slipper inn 2 kjappe baklengs. Ny redusering  til 2-4 etter 65 min Miguel (Simen L) kommer etter nok et fint angrep. Glassverket lager imidlertid et mål til like før slutt, og kampen ender med tap  2-5. I 2 omgang gjør vi mye bra, og leverer tross alt vinterens beste prestasjon. Da skaper laget mange sjanser, men marginene er ikke helt med oss. Synd at det skal ta så lang tid før vi er «på» i hodet og får luket ut matchavgjørende feil. Heldigvis er det en god stund til seriestart. Vi ønsker Glassverket lykke til med sesongen.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...