Travel og tøff helg for G16-gutta

By
Updated: januar 26, 2014

IBKs gutter 16 har vært gjennom en travel helg med årets første NM-kvalik-kamp på fredagskvelden, og deltakelse i MIFs hallcup på søndagen.

Fredag møtte vi et meget velspillende Hønefoss lag til G16 NM-kvalik i snøværet på Årbogen. Dette var årets og  lagets første kamp med vårt nykomponerte mannskap og spilleformasjon.

Alle tror IBK tar ledelsen, men dommeren annulerer for offside. Deretter er det Hønefoss som stort sett kjører kampen, og til pause står det 0-3.

I 2 omgang fortsetter gjestene fra Hønefoss sitt gode samspill, mens våre gutter blir løpende imellom. Klart at det er tungt, og særlig når det første vi gjør når vi vinner ballen ofte er en feilpasning.

Det positive får være at vi lager 2 mål, men når vi slipper inn 5 til bakover ble sluttresultatet 2-8. Gutta fikk virkelig en  leksjon i nøyaktig samspill og kommunikasjon. Våre mål ble scoret av Miguel og Per Henrik, mens Simen M hadde assist på begge.

Vi vil ellers rette en stor takk til banemannskapet som gjorde banen spillbar med sin traktormåking.

Søndag var gutta klare for innendørscup i Mjøndalshallen. Vi var i pulje med Sande 2, Ørn Horten 1 og Stoppen.

Første kamp mot Sande 2 er gutta som starter i hvert fall ikke klare. Oppsummert  i denne kampen er vi for svake i  dueller, gjør store personlige feil, har knapt nok en avslutning mot mål og vi taper 0-2.

Kamp 2 er mot Ørn Horten 1 starter helt annerledes.  Vi kjemper, spiller ball, matcher dem i dueller og kommer til sjanser. Bare uflaks at vi ikke putter et par mål bak Ørn Horten sin keeper. Imidlertid har vår motstander marginene på sin side, lager et par mål. Da gikk gutta på et såkalt hederlig tap med 0-2. Nevner ellers at vår keeper  i denne kampen redder en amerikansk straffe.

Kamp 3 mot Stoppen innleder vi med en pangstart med scoring etter 7 sekunder. I denne kampen fortsetter vi med det samme gode spillet fra forrige kamp.Gutta følger opp med 3 nye scoringer, og da kan man fort tro at kampen er vunnet. Men nei, Stoppen reduserer med to kjappe mål. Hele laget bretter opp armene, og når vi øker til 5-2 er kampen kjørt. Våre mål ble laget av Simen L, Per Henrik med hattrick og Simen L.

Laget viser utover i cupen hva dere er gode for og det er godt å få en bekreftelse i de to siste kampene at dere kan.

I helgens 4 kamper har dere spillere merket på kroppen hvilket nivå vi må opp på, og hva som kommer til å møte oss i kampene fremover. Alle har fått spilletid, noen mindre enn andre. Viktig nå å holde fokus i treningsarbeidet fremover, det du presterer på trening presterer du i kamp.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...