Smågutt G13 klare for seriefinale

By
Updated: oktober 2, 2013

Etter en flott sesong spiller Birkebeinerens gutter 13 for å vinne sin avdeling i 2. divisjon søndag 6.oktober borte mot Tyristubben. Etter en vårsesong som resulterte i 6 seirer, bare to nederlag og 3.plass i divisjonen, fikk gutta flere omganger med real juling mot 1. divisjonslag som Skeid og Drøbak-Frogn i sommerens Sandar Cup. IBKs blågule gutter ristet av seg støvet og reiste seg mesterlig med to seire i B-sluttspillet og et flott punktum for Sandefjords-cupen.

Lagbilde:
Fra høyre foran: Nicolay, Kasper, Jesper, Vegard, Marcus, Sander L, Vebjørn.
Fra høyre bak: Petter, Herman, Benjamin, Sondre, Joakim, Tommy, Sindre, Henrik, Sander D, Hermann H, Sebastian.

I løpet av høstsesongen har i tur og orden Geithus/Haugfoss (4-1), Hønefoss (5-3), Vestfossen (2-0), Kongsberg/Åsen (5-1) og Sigdal (6-3) blitt feid av banen,og fått merke at det finnes gode ballspillere på Årbogen i 13-årsklassen. Under det siste året har gutta ikke bare utviklet seg individuelt, men mest av alt som et lag. Samtlige av guttene på laget har lagt ned en fantastisk innsats, og har bare blitt bedre utover sesongen. For hver triumf har gutta fått mer selvtilitt og trua på at det går an.

Det har igjen gitt fin fotball og god underholdning.

Det som kanskje gleder mer en det gode spillet og samspillet er guttas holdninger. Det har vært mye fokus på gode holdninger, eller som svenskene sier «attityd». De unge birkebeinerne har utvist gode holdninger mot dommere, trenere og motspillere. Men best av alt gode holdninger til hverandre. Med gode holdninger og treningsvilje kan hvem som helst nå hvor som helst. Fortsett med GODE HOLDNINGER gutter!

Håper at foreldre, familie og venner tar turen til Tyristubben søndag 6.oktober kl. 16 for å støtte gutta i en spennende og morsom avslutning på sesongen. Trenerne er stolte av hva dere alle har fått til, men husk; INNSATS, BEVEGELSE OG RO!

 

herman-selmer

Herman Selmer på full fart forbi en av sin motstandere.

IBK-forsvarsrekke

IBKs forsvarsrekke med kaptein Vegard (f.h.), Hermann H og Sander D.

 

Hilsen Svenn Skjold

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...