Jenter 98 tok bronse!

By
Updated: oktober 22, 2013

Det kryr av gode talenter i jentefotballen i IBK om dagen. J98 (15-åringer) feiret en god sesong med å knuse Glassverket 10-5 i årets siste seriekamp på Årbogen. Jentene er dermed kretsens 3. beste lag!

På bildet over:
Bak fra venstre: Fatime, Maria, Rebekka, Synne, Marte, Vilde og Ida
Foran fra venstre: Sanna, Anna, Julie, Susann, Pia, Caroline, Alicja og Camilla
Ikke tilstede på bildet men skikkelig tilstede ellers: Rebecca og Nedah

I hele høst har laget spilt feiende flott angrepsfotball, de har scoret hele 35 mål på seks kamper. Dessverre har de også sluppet inn en del mål, men publikum får alltid «valuta for pengene» etter å ha sett jentene. Feiende flott underholdning er garantert!

Bakerst på laget står keeper Susann alltid stødig, hun er en moderne keeper som dirigerer og er med i det oppbyggende spillet. Pia har også disse kvalitetene. Et meget lovende keeperpar!

I backrekka har backene Vilde og Alicja fått lov til å være med i det offensive spillet, og er stadig på friske raid fremover på banen. I Marte, Rebekka Kleven og Ida har vi tre meget lovende spillende midtstoppere som vi kan vente oss mye av i fremtiden.

På midtbanen er Camilla det defensive og trygge ankeret, og rundt henne har vi mange teknisk gode og bevegelige spillere som Sanna, Caroline, Nedah og Anna.

Laget har mange ulike typer kantspillere som gjør at laget kan bytte litt på formasjonene. Fatime, Marie og Rebecca liker å få ballen i beina, mens hurtige Synne er alltid en trussel i bakrommet til motstanderen.

Lagets kaptein, Julie, gir laget en ekstra dimensjon med sin hurtighet, ballsikkerhet og målappetitt.

Laget har i år utviklet en meget god treningskultur, og er glimrende representanter for IBK både på og utenfor banen. Lagets trenerteam, Laila Kvale Støstad, Vidar Romset og undertegnede, er heldige som får være med på ukentlige «vitamininnsprøytninger» i samvær med denne gjengen.

Jon Espen

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...