Viktig seier til Rekrutt

By
Updated: september 3, 2013

IBK 2-NORDRE SANDE 8-1:
Rekruttlaget har slitt i 4. divisjon denne sesongen, men på mandag var det ingen tvil om hvor poengene skulle havne da «Vargarna» tok i mot Nordre Sande på Årbogens kunstgrass.

Bunnlaget Nordre Sande var en motstander IBK 2 skulle og måtte slå for å henge med over nedrykksstreken i 4. divisjon, og laglederne Tormod Dahl og Espen Morken mønstret da også et ganske så slagkraftig mannskap.

Allerede etter 11 minutter sto det 2-0 til hjemmelaget, etter scoringer av Marius Jøranlis og Kim Berntzen. Etter dette ble det ikke flere scoringer før pause, men de få tilskuerne som overvar den andre omgangen fikk med seg en sjelden målorgie.

3, 4 og 5-0 kom i løpet av noen minutter etter omtrent en times spill, og 6-0 etter 75 minutter før Nordre Sande fikk lov til å pynte på resultatet rett etter. Mot slutten slapp juniorene Fredrik Gravdal og Kenneth J. Dahl til, og begge takket for tilliten med å score mål slik at resultatet ble 8-1 til IBK 2.

Vargarna ligger med dette resultatet på 11. plass (14 lag) i 4. divisjon med 16 poeng på 18 kamper. Hvor mange lag som rykker ned er uvisst, da dette kommer an på sluttstillingen i 3. divisjonsavdelingene med Buskerudlag involvert.
Hele tabellen finner du her.

Kampfakta:

IBK 2-Nordre Sande 8-1
1-0 Marius Jøranlid (8)
2-0 Kim V. Berntzen (11)
3-0 Marius Jøranlid (60)
4-0 Marius Jøranlid (63)
5-0 Thomas Torgersen (65)
6-0 Kim V. Berntzen (75)
6-1 Nordre Sande (77)
7-1 Fredrik Gravdal (87)
8-1 Kenneth Johansen Dahl (89)

Lagoppstilling:

Granit Ademi – Anders Torgersen, Joakim Lauritsen, Mats P. Hansen, Thomas Torgersen (Fredrik Gravdal 86′), Reis Avdimetaj, Simen Fagerhøi, Marius Jøranlid (Baldur Gunnarsson 85′), Mats Juritsen (Samuel Hansen 60′), Nader Dahman (Kenneth J. Dahl 80′), Kim V. Berntzen.

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...