Juniorlaget inntok tabelltopp!

By
Updated: september 8, 2013

G19: IBK-Hallingdal/Geilo 3-0:
Juniorlaget fortsatte å pynte på sin strålende hjemmestatistikk da Hallingdal/Geilo kom på besøk til Årbogen på lørdag. Gutta tok sin tredje strake seier på Årbogen og står med 7-0 hjemme etter 3-0 over hallingdølene. Samtidig overtok laget tabelltoppen i «Kretsens Pokal», dog med én kamp mer spilt enn de argeste konkurrentene.

Referat fra Tormod Dahl:

En sterk hjemmeseier mot et meget godt Hallingdal, og juniorgutta fortsetter den gode flyten vi er inne i. I dag bare tre dager etter en skikkelig sliteseier mot Slemmestad så viser vi hva som bor i laget. Gutta går ut og tar grep med en gang, produserer sjanse etter sjanse.

1-0 kommer etter 11 min, på en corner som Della kriger i mål. Etter scoringen så fortsetter vi med godt spill, vi varierer med å holde ballen i laget fra side til side før vi kjører noen farlige bakromsløp. Omgangen ender med 1-0.

I andre omgang så prøver Hallingdal å sette oss under press, de starter de første 10-15 med å løfte seg høyere i banen og legger om til å kjøre på med 2 rene spisser. Vi blir litt stresset, men rir det av.

Vi tar over og i det 23. min. av omgangen så sitter 2-0, en flott gjennomstikker fra Kenneth til Baldur, og endelig, etter mange brente muligheter for Baldur så klare han å sette ballen i mål.

Hallingdal roter det til for seg ved avspark og den muligheten utnytter vi, Kenneth blir spilt opp fra forsvar, setter fart og slår inn til Gravdal som setter den i mål. Dermed 3-0 i det 24. minutt, og kampen er avgjort.

Hallingdal slipper seg bakpå, vil ikke ha flere mål i mot og vi kan kontrollere kampen enkelt inn. Dette er vår tredje hjemmeseier, vi står bokført med 7-0 og holder «fort Årbogen» intakt. Neste kamp er onsdag 11/9-13 da venter Åssiden borte.

Kampfakta G19:

IBK – Hallingdal/Geilo 3-0:
1-0 Della Bawili (11′)
2-0 Baldur Gunnarsson (68′)
3-0 Fredrik Gravdal (69′)

Lagoppstilling IBK junior:
Steffen Jacobsen, Jon Anders Fiskum, Vetle Haugen, Fredrik Gravdal, Della Bawili, Mats Juritsen, Tobias Carlsen, Samuel Hansen, Nader Dahman, Kenneth J. Dahl, Baldur Gunnarsson.
Innbyttere: Magnus Evensen, Alexis Kayembe, Saban Eraslan, Guled Ahmed, Asaf Ertas

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...