IBK 2 i fin flyt

By
Updated: september 20, 2013

SLEMMESTAD-IBK 2 6-7, IBK 2-JEVNAKER 2 3-0:
Rekruttlaget har tatt et langt steg bort fra nedrykkssonen i 4. divisjon etter 3 strake seire.

Vargarna har kjempet en kamp i bunnen av 4. divisjon Buskerud hele sesongen, og ettersom det mest sannsynlig går ned 3 Buskerud-lag (DBK, Stoppen, Solberg) fra 3. divisjon er det viktig å få minst 3 lag bak seg på tabellen for å unngå nedrykk. I begynnelsen av september vant IBK 2 hele 8-1 over Nordre Sande, og storseieren har blitt fulgt opp med ytterligere 2 seire utover i måneden.

Mandag 9. september reiste Vargarna til Slemmestad for å møte et hjemmelag som befinner seg på 3. plass på tabellen og som før dette oppgjøret hadde heng på opprykksplassene. Kampen ble en vanvittig målorgie som ikke ble avgjort før på overtid da Kim Berntzen satte inn den avgjørende scoringen. Sluttresultat: 7-6 til IBK 2!

Pauseresultatet var for øvrig 4-3 til de blå og gule, og IBK 2s scoringer kom ved Kim Berntzen (4 mål), Behajdin Celina, Eirik Løwer Anfinsen og Baldur Gunnarsson.

Mandag 16. september møttes andrelagene til Birkebeineren og Jevnaker på Årbogen. Siden Jevnaker 2 også lå utsatt til på tabellen var dette en svært viktig kamp for begge lag. IBK 2 stilte igjen med et slagkraftig mannskap og vant kontrollert 3-0 over laget fra Hadeland. Emil Fossum satte inn 1-0 på straffe etter 20 minutter, Awat Peygembernejad økte til 2-0 etter 40 minutter og dette var også pauseresultatet. Rett etter pause scorte IBK 2 igjen, denne gang ved Anders Ekholdt, og 3-0 ble altså sluttresultatet.

Etter disse 9 poengene på 3 matcher har IBK 2 nå klatret opp på 10. plass på tabellen og har 4 lag bak seg. Med totalt 22 poeng begynner også avstanden ned til de 3 siste lagene å bli noe mer betryggende (7 poeng ned til Jevnaker 2 på 12. plass), og med samme poengtakt i de siste 6 kampene så vil de ikke være noe problem med fornyet kontrakt. Men IBK 2 har igjen både Vestfossen og Åssiden som cruiser mot opprykk, og dessuten en vanskelig bortekamp i Hallingdal, så det er ingen grunn til å slippe helt opp ennå.

Tabell 4. divisjon Buskerud

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...