G19 overbeviste mot Slemmestad

By
Updated: september 5, 2013

G19: IBK-SLEMMESTAD 3-0:
Juniorlaget spilte høstens 3. kamp i Kretsens Pokal på onsdag, og tok sin andre seier etter 3-0 over Slemmestad.

Referat fra Tormod Dahl:

En sterk hjemmeseier for juniorgutta mot et sterkt robust lag.

Etter en spillemessig god kamp mot Modum i forrige runde som ente med null poeng så var vi helt klare på at om vi skal henge med i kampen om Kretsens Pokal så var det kun 3 poeng som var godt nok mot Slemmestad. Gutta åpnet med en voldsomt tempo, pasninger på få touch, sterke i gjennvinning og presset Slemmestad gutta bakover.

Etter 10 min så får vi 1-0 ved Nader. Vi fortsetter i samme spor, tvinger Slemmestad til å gjøre mye feil i pasningspillet, vi har godt grep og etter 30 min så scorer Nader sitt andre mål, og dermed så står det 2-0.

2-0 ser ut til å bli stillingen etter første omgang, men i det 41. min så dukker Tobias opp på et innlegg som han nesten liggende klarer å vri i det lengste keeperhjørnet. En viktig scoring rett før pause, 3-0.

I pausen så ble vi enige om å holde Slemmestad unna de første 15 min av andre omgang, vi skulle prøve å gå for 4-0 men for al del ikke slippe Slemmestad til. Spillplan fungerte, det store presset fra Slemmestad uteble,  og istedenfor at vi slipper oss ned så står vi opp og fortsetter med aggresivt press inne på Slemmestad sin halvdel. Det gjør at dem ikke får til spill, vi stresser dem til å slå bakover og det som blir slått fremover er upresist.

Vi kjører mange farlige overganger som kunne gitt både 4 og 5-0, men litt for mye unøyaktighet i avgjørende øyeblikk hindrer oss i det. Slemmestad prøver å komme inn på vår halvdel, de klarer det i perioder men grunnet vårt aggressive press og et solid forsvar sørger for at Slemmestad må begynne å skyte fra distanse, dem klarer ikke å spille seg igjennom vårt forsvar. Skuddene endte som regel langt nede i skileiken. Utover i omgangen så blir vi tryggere og tryggere på at alle poengene blir igen på Årbogen.

Alt i alt en meget solid kamp, der vi setter standarden i første omgang med 3 mål og kontrollerer kampen i store deler av andre omgang. En solid lagseier hvor vi jobbet hardt for hverandre, en positiv moral og et meget godt spill på få touch og balltempo.

Dette var vår andre hjemmekamp og vi har tilgode å slippe inn mål, vi har 4-0 på de to første hjemmekampene. Fort Årbogen er solid!

Lørdag 7/9-13 kl 1230 så er vi klare for ny hjemmekamp, da tar vi i mot Hallingdal. Et fint forspill for de som er glade i klubben sin, kom å se juniorgutta i en ny viktig kamp, så er det å kjøre en kort biltur til Asker for å se A-laget i aksjon. Det er oppskriften på en perfekt fotballørdag for dere med hjerte for våre blå/gule helter.

Lagoppstilling IBK junior:
Steffen Jacobsen, Jon Anders Fiskum, Vetle Haugen, Fredrik Gravdal, Della Bawili, Mats Juritsen, Tobias Carlsen, Samuel Hansen, Nader Dahman, Kenneth Dahl, Baldur Gunnarsson
Innbyttere: Magnus Evensen, Noah Krogstad, Asaf Ertas, Saban Eraslan, Guled Ahmad, Anders Enoksen

 

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...