Juniorseier over MIF 1 i Kretsens Pokal

By
Updated: august 21, 2013

IBK JR-MIF 1 JR 1-0:
Juniorlaget spilte i kveld sin første seriekamp i Kretsens Pokal, og det mot «erkerivalene» fra den andre siden av elva. Gutta la ned en kjempeinnsats og vant det jevne oppgjøret 1-0!

Fra trener Tormod Dahl har vi fått denne rapporten:

Det var første serierunde i Kretsens Pokal for vår del, mens MIF spilte sin andre kamp. Bruntrøyene spilte uavgjort i første kamp og kom til Årbogen for å kapre poeng. Dette var vi godt forberedt på, vi gikk ut og sjokkerte MIF de første 15 minuttene og presset dem godt bakover, de var knapt over midten det første kvarteret.

Vi produserte store sjanser, en i stolpen, en i tverrligger, og vi hadde flere gode overganger som kunne gitt uttelling. Men vi var tålmodige, og i det 18. minutt fikk vi hull på byllen. 1-0 ved Baldur Gunnarsson. Det kommer et innlegg som Baldur timer med å komme i blindsone på sin oppasser og stikker hodet nok frem til at han klare å overliste keeper.

Vi fortsatte å kjøre, men utover i omgangen så jevner kampen seg mer ut. Begge lag har mye ball uten at det blir helt farlig.

2. omgang starter slik vi forventet det, med høyt press fra MIF. Vi er imidlertid smarte og holder ballen godt i laget, og senker tempoet i spillet. MIF får noen farlige sjanser, men en opplagt Steffen Jacobsen i målet rydder opp på en strålende måte.

Utover i 2. omgang så klarer vi å etablere oss mer og mer fremover og er nær både 2 og 3-0. MIF prøver å kjøre mot slutten, men de er for upresis i avgjørende øyeblikk. Vi rir av stormen og vinner 1-0.

En meget fin lagseier, god moral og en kjempeinnsats av hele troppen, også de som kommer inn legger ned mye i duellspillet. Dette lover veldig bra for fortsettelsen, en herlig start med å slå erkerival MIF!

Juniorlaget stilte med følgende mannskap i denne kampen:
Steffen Jacobsen – Jon Anders Fiskum, Noah Krogstad, Vetle Haugen, Alexis Kayembe, Samuel Hansen, Tobias Carlsen, Mats Juritsen, Nader Dahman, Kenneth Dahl, Baldur Gunnarsson.
Innbyttere: Magnus Evensen, Anders Enoksen, Fredrik Gravdal, Henrik Pedersen, Joel Weggersen.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...