Junior måtte gi tapt for Modum

By
Updated: august 29, 2013

G19: MODUM-IBK 5-3:

Juniorlaget spilte sin andre kamp i «Kretsens Pokal» onsdag kveld, men måtte gi tapt for Modum FK i en jevn og god kamp på Åmot stadion. Til tross for tapet var trener Tormod Dahl brukbart fornøyd med gutta, og mente at med litt flyt i avgjørende situasjoner så kunne det ha blitt både ett og tre poeng.

– Lagene hadde egentlig én omgang hver, der Modum var best i første omgang og vi var det beste laget etter pause, oppsummerer Tormod. Modum ledet nemlig både 1-0 og 2-1 i den første omgangen, men etter en pep-talk i pausa så kom IBK-juniorene fryktelig sterkt tilbake og snudde kampen til 3-2 favør blått og gult.

Modum-laget så kjørte ut på 3-2 og IBK hadde i følge Tormod 3 kjempesjanser i tillegg til scoringene. Men utligningen til 3-3 og ledermålet 4-3 bare minuttet etter ble en vitamininnsprøytning for hjemmelaget, som avgjorde kampen på den siste halvdelen av andre omgang.

IBKs scoringer ble satt inn av Nader Dahman (2) og på et straffespark fra Mats Juritsen.

Kampen ble spilt under en strålende ramme, med innmarsj under bengalske lys og ingen ringere enn Kristoffer Helgerud som pipeblåser. Uansett tap var dette en nyttig erfaring for juniorene, og hverdagen i Kretsens Pokal handler nettopp om jevne kamper mot gode motstandere.

Modum FK har laget et flott referat fra kampen med mange bilder, denne artikkelen finner du her.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...