G16 åpnet med 2-2 mot Vikersund

By
Updated: august 20, 2013

Dagens bortekamp på Vikersund kunstgress ble en jevn batalje.

Vi stilte med et noe nykomponert lag etter at to av våre spillere hadde valgt å skifte klubb nå i løpet av sommerferien. Og gutta tok utfordringen veldig bra. Fra start av kom vi godt i gang, tar tak i kampen,  og vi tar ledelsen etter et klasseangrep. Simen L spiller Vegard glimrende igjennom, som setter ballen kontant bak hjemmelagets keeper.

Midtveis i omgangen utligner Vikersund etter en god prestasjon av deres spiss.

Miguel og Morris ryddet bra opp i midtforsvaret.  Gutta fortsatte med mange fine kombinasjoner/pasninger, og da skaper vi sjanser, både ved Per Henrik, Vegard og Simen M.

Birkebeineren tar ledelsen 1-2 etter corner, som Vegard skur hardt mot første stolpe og rett i nota vi en Vikersund-forsvarer. Etter dette har vi flere muligheter til å øke ledelsen, men det vil seg ikke. Like før pause utligner Vikersund til 2-2.

2. omgang fortsetter å være like jevn. Vi har flere muligheter med avslutning på mål bl.a ved Thomas, Vegard, Simen L og Jonas. Ellers gjør alle gutta en god kamp. Vikersund har også sine sjanser, og Henrik må ta frem et par kjemperedninger like før slutt. Alt i alt var nok poengdeling greit. Veldig mye bra å bygge videre på. Tusen takk til sjåfører og publikum som støtter opp om laget.

Kampfakta:

0-1 13 min Vegard (Simen L)

1-1 18 min

1-2 23 min Vegard

2-2 36 min

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...