G15 vant 2-0 over Sande

By
Updated: august 23, 2013

Knallstart på høstsesongen da guttelaget sendte Sande hjem med tap.

Vi startet kampen veldig positivt, og tar fint tak i kampen fra første spark på ballen. Både Per Henrik og Vegard er alene med Sande sin keeper, uten at det blir mål, vi har et stang skudd som alle ser inne. Banen er jo humpete med det bryr ikke Thomas seg om at han sørger for ledelse 1-0 etter forarbeide fra Vegard. Per Henrik sørger for at ledelsen blir doblet til 2-0, og nok en gang er det Vegard som har fremspillet. Henrik er sikker i feltet og har få problemer med de 2 forsøkene som Sande skaper. Morris var dagens kaptein og var en klippe i midtforsvaret, sammen med Miguel og Jonas. I tillegg til scoringen skapte vi minst 6 store sjanser i 1 omgang.

2 omgangen begynner litt rotete, mye av spillet bølger rundt midt på banen, og Sande har litt av intitiativet uten at de skaper all verdens. Gutta våre spiller seg imidlertid noe opp, og vi har etterhvert full kontroll bakover, samtidig som det er vi som skaper sjansene. Også på dødball er vi best. Det ble mye tung jobbing på midtbanespillerne, og hele laget stod på kampen ut slik at vi holdt nullen bakover. Herlig med 3 poeng i høstens første G 15 kamp.

Kampfakta:

1-0 17 min Thomas ( Vegard)

2-0 21 min Per Henrik  (Vegard)

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...