Målrikt da Vargarna tapte

By
Updated: juni 17, 2013

ÅSSIDEN-IBK2 8-3:
Simen Fagerhøi ga Vargarna ledelsen etter kun fem minutter, men topplaget Åssiden utlignet raskt og var i føringen til pause. Etter hvilen var de blå-gule fremdeles med på notene og på 4-3 etter en drøy time så hentet hjemmelagets keeper fram en meget god redning som hindret Jøranlid en utligning etter et brassespark. Og når da det ubeseirete hjemmelaget økte til 5-3 gikk rullgardina ned for IBK2 som slapp inn noen fryktelig enkle mål mot slutten.

Etter nok en kalddusj mot Drafn sist uke så var de ubeseirede serielederne fra Åssiden motstander for Vargarna på mandag. De blå-gule viste seg imidlertid fra en god side i innledningen og etter fem minutter avanserte Awat langs høyrekanten etter en pasning fra Kenneth. Førstnevnte løftet blikket og prikket Simen Fagerhøi i boksen som kontant satte inn 0-1.

Vargarna var imidlertid ikke lenge i føringen for kun to minutter senere utlignet hjemmelaget, og etter 18 minutter var det de som tok ledelsen etter at spissen ble spilt fri og enkelt satte inn 2-1. Det var også pauseresultatet etter en omgang der Åssiden nok var førende, men hvor de blå-gule hadde sine muligheter.

I pausen ble man enige om å utnytte bakrommet som fantes, men det var vertene som økte til 3-1 etter 49 minutter som følge av rot etter en corner. IBK reduserte til 3-2 omtrent rett fra avspark og var inne i matchen igjen, før hjemmelaget økte til 4-2.

Da Vargarna reduserte til 4-3 etter 61 minutter fikk man blod på tann, og Marius Jøranlid var nær å utligne da han brassesparket mot mål men en solid inngripen av hjemmelagets keeper hindret baklengs. Når hjemmelaget da økte til 5-3 noen minutter senere så gikk mesteparten av lufta ut av de blå-gule og de ti siste minuttene satte Åssiden ytterligere tre ballen bak Granit – og noen av de dessverre litt for enkle etter vår smak.

8-3 er selvfølgelig isolert sett ikke bra nok, men man har tro på at ting kan løsne utover i sesongen med fortsatt knallhard jobb og dedikerte spillere. Forhåpentligvis blir også kabalen med mange kamper for enkelte spillere noe lettere utover sesongen.

Birkebeinerens lagoppstilling:
Granit Ademi – Asaf Ertas, Mats Petter Hansen, Alexis, Kenneth Dahl, Awat Peyghambernejad, Simen Fagerhøi, Joakim Lauritsen, Kim Berntzen, Marius Jøranlid, Edvinas Blazys

Innbyttere: Noah Krogstad, Nader Dahman, Henrik Pedersen, Anders Enoksen, Jon Anders Fiskum, Sigurd Tveiten, Tobias Carlsen

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...