Hallingdal for sterke

By
Updated: juni 27, 2013

IBK 2-HALLINGDAL 2-5:
Våre unge gutter på Vargarna fikk det tungt også mot Hallingdal. Likefullt var det en del positive ting å spore, og kampleder Tormod Dahl har stor tro på at resten av sesongen blir bra. Nader Dahman og Mats Petter Hansen scoret målene for hjemmelaget. Med fjorårets historie i bunn var det nok noen som var spente foran møtet mellom IBK2 og Hallingdal. For våre unge gutter så var de første 20 minuttene av søndagens kamp svake. Feilpasninger i fleng og 0-2 i fleisen var det man satt igjen med. Først en corner etter 15 minutter og deretter 0-2 etter et skudd fire minutter senere.

Så våknet hjemmelaget til, løftet seg opp i banen og utfordret Hallingdal med ball på bakken, gode pasninger og raske vendinger av spill. Og inn mot pause presset hjemmelaget på og fikk reduseringen ved Nader etter en corner.

Man følte at man hadde motstanderen litt på kroken, og etter hvilen bølget spillet fram og tilbake der vertene «kun» manglet det siste lille for å sette 2-2. Men etter en snau time fikk Hallingdal en ny corner som de omsatte til 1-3 og fem minutter senere ble de tildelt en billig straffe som ga 1-4.

Da begynte dessverre frustrasjonen å bre seg og man hang seg opp i avgjørelser som gikk i mot, og etter 70 minutter fikk Della sitt andre gule kort for dagen og dermed rødt. Dermed ble de siste 20 minuttene ekstra tunge. Men tross det vanskelige utgangspunktet satset de blå-gule offensivt og Mats Petter reduserte til 2-4 etter 76 minutter etter å ha blitt flyttet fram som spiss. Vi fortsatte å kjøre på og var nære ytterligere mål ved et par anledninger før kreftene tok slutt. Og noen minutter før full tid spikret Hallingdal kista igjen da de utnyttet en kontring til 2-5.

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...