Gutt G15 overtok serieledelsen

By
Updated: juni 9, 2013

Hallingtokt gav 2-0 seier mot Hemsedal lørdag 8 juni.

Sesongens lengste bortekamp stod for tur. Troppen bestod av disse 13 seierssultne spillerne: Jostien, Jonas, Miguel, Jørgen, Dardan, Jacob, Robin, Ole-Morten, Magamed, Thomas, Simen L, Per Henrik og Morris. Hovedttrener Dag Frode måtte melde forfall grunnet jobb, så  dagens ledere var assistenttrenerne Øyvind og Trond. I troppen var også Joshua, men han måtte bli igjen hjemme da det var for få biler/ sjåfører som møtte opp. Dagens nedtur.  Resten av spillerne var imidlertid motivert for å yte topp innsats for Joshua.

Birkebeineren går offensivt ut i den sterke medvinden vi har i 1 omgang. Kampen er noe oppjaget i starten. Ballen får ekstra fart grunnet vinden og det gir ekstra utfordringer. Der er vanskelig å spille i medvinden på Hemsedal kunstgress. Mye kjemping på midten. Vi skaper imidlertid sjanser, hovedsakelig på dødballer, både cornere og frispark. Men slipper også  motstander til litt enkelt en 3-4 ganger. Det er Magamed som setter den første goalen, etter et frispark fra ca 20 meter. Utover i omgangen tar vi over mer av banespillet, men vi får til litt for lite spill langs bakken.

Etter en pauseprat blir vi enig i å holde ballen mer langs bakken. Det klarer gutta å ta tak i. Veldig mye godt samspill, fine kombinasjoner og gode framspill. Morris gjør mange gode prestasjonen og kommer seg til fine avslutningsposisjoner minst 4-5 ganger uten at ballen vil i mål. Ellers har hele midtbanerekka avslutningsforsøk. Jørgen har et knallskudd i tverrliggeren etter corner. Morris blir spilt igjennom på nytt og felt innen for 16 meteren. Straffa setter Thomas, som var dagens kaptein, hardt i mål, vi leder 2 -0. Miguel har dagens prestasjon hvor han vinner ballen på egen 16 meter, stormer i angrep og serverer Morris en nydelig pasning. Synd det ikke ble mål. Men vi vinner fortjent 2-0, og seieren burde med litt mer nøyaktighet vært mye større.

Etter kampen feiret vi seierer med pizza på «Peppes Pizza» Hemsedal. Da var det lettere å starte på hjemturen med 3 bortepoeng og litt sosialt i tillegg. Tusen takk til sjåførene Steffan og Ronny.

Kampfakta:

0 -1 Magamed 25 min

0 -2 Thomas (straffe) 70 min

Legg igjen en kommentar

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...