IBK IFO


Mandag 19. august var det ikke bare skolestart, men også skikkelig IFO-oppstart på tross av at vi har vært igang i 2 uker allerede med heldagsåpne IFO-dager på Årbogen siden 1.august.

BrukerkontoNyhetsvisning

Nok en profilert spiller flasket opp i Birkebeineren vender hjem til Årbogen foran 2. divisjonsdebuten. Bajram Ajeti tar turen over elva fra Mjøndalen og skal spille i blått og gult igjen i 2012-sesongen.
I slutten av november ble det klart at Thomas Solvoll vender tilbake til røttene, og det er denne gang en glede å annonsere at Bajram Ajeti gjør som Solvoll og er tilbake på Årbogen. Bajram var sterkt ønsket av den nyopprykkede Adeccoligaklubben Notodden FK, men 22-åringen valgte tryggheten i lokalmiljøet og en klubb han er godt kjent i fra før.

Angrepsspilleren spilte i IBK fra barneårene og helt opp til det siste året på guttelaget, hvor han bl.a. var en del av det siste aldersbestemte laget i IBK som har spilt interkretsfotball. Etter dette reiste Bajram til Vålerenga hvor han spilte juniorfotball på Valle, og deretter til Mjøndalen i 2007-sesongen.

Debuten på MIFs A-lag kom i Adeccoligaen i 2009, og totalt spilte Bajram 62 seriekamper og scorte 8 mål for bruntrøyene i perioden 2009 til 2011. I cupen ble det 9 kamper og 3 mål i samme periode. 30. oktober 2011skrev Bajram seg inn i historiebøkene i Mjøndalen da han lagde det aller siste mål på Nedre Eiker stadion, i kampen mellom MIF og Ranheim.

Etter 2011-sesongen Bajram den overraskende beskjeden om at MIF ikke ønsket å forlenge kontrakten. Etter dette har han vært i søkelyset til flere klubber på høyere nivå, deriblant altså Notodden der 89-modellen også han gjennomført en treningsperiode. Trent har Bajram også gjort med IBK i lengre tid, og krokstadelvingen har nå bekreftet at han har likt seg så godt på gamle trakter at han har takket ja til spill på Trelleborg Arena.

Nok en solid forsterkning er dermed på plass i Kenneth Dokkens gjeng, og vi ønsker selvsagt Bajram velkommen tilbake til Årbogen!

Ønsker du å se Bajram Ajeti i aksjon for IBK trenger du ikke å vente lenger enn til lørdag 20.02 kl. 12, da han gjør sitt comeback i treningskampen mot Kjeldsås.

I tillegg til å spille fotball for Birkebeineren vil Bajram også gjøre en jobb som assistenttrener for IBKs juniorlag.

 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Neste seriekamp A-lag
Kjøp sesongkort!
Banner
Kommende arrangementer

IBK og Motorforum inviterer til 25-års jubileumscup den 17.-18. august 2013.
Cupinnbydelse - Facebookside
Våre sponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Støtt våre sponsorer - de støtter oss!
Twitter
Besøkende
Vi har 9 gjester her nå